Lolo, nije reklamiranje , a samo ostavljen link defke, a sledeci post jos sugerise na predlaganje..
Nemo' me pogresno shvatite, defka je extra (IAKO MENE NEMA SRAM TI USO AUTORU),al malo je nekorektno da defka za 2 cuke dobije 60ak ocena, i 30ak komentara.
Ako uz to dodamo da je interna fora (sto se takodje ne preporucuje) a da ima uglavnom pozitivne ocene, stice se utisak da nece bas isto proci defka nekog ko je ne objavi na forumu, i ova.
http://vukajlija.com/ko-da-te-konami-krstio/602500
Au ala sam se iscepao čitajući nadimke...bvdlga kobjasnio lolololo
Ja sam se krivio dok sam pisao.
A kad mi naletelo to za Bvdlg-u pocepo sam se! lololooo
Gonlfzo, Johy Kubajerb, Enelim of teh worthl, Agvilni, Chalez, Ankrev Aklovk, Gluksi svok, Shvahlan, Belokp i Nikna 92 svake nedelje zlostavljaju Fekzbalukmakijaka, Dagida, Dveki avoda, -Rehvea, Bvdlgu, Marakvelouliosa, Lugdin Čalka, Zlokvin Mlugnaja, Driti dravfa, Muln Uvktd owkma 18, Egvektikara, Bukzuma i Wlitea
LOLOLOLOLOLO
Ovo je bio žestok kobajsn ahaha, pokidao sam se čitajući!
Hvala, mogo bi neko da predloži...
Ja sam ispucao svoju juče, a već sam rezervisan za sledeću lololo.
Ja sam je ozvezdio jer je dobra i lepo sam se ismejao na nikova. Nekako jedva čekam svi sa VOS-a da je vide.
Zar reklamiranje defke koja je mladja od 24 sata nije zabranjeno :D
Pa dobro nije ovo reklamiranje baš. Tražio sam na strani pre da mi se kače linkovi od VOS defki ovde, zbog ubacivanja u prvoi post...
Lolo, nije reklamiranje , a samo ostavljen link defke, a sledeci post jos sugerise na predlaganje..
Nemo' me pogresno shvatite, defka je extra (IAKO MENE NEMA SRAM TI USO AUTORU),al malo je nekorektno da defka za 2 cuke dobije 60ak ocena, i 30ak komentara.
Ako uz to dodamo da je interna fora (sto se takodje ne preporucuje) a da ima uglavnom pozitivne ocene, stice se utisak da nece bas isto proci defka nekog ko je ne objavi na forumu, i ova.
Није бре, укинуто то, има цирка годину дана... Били још они купови актуелни.
Arlovski mađijo!
Arlovski, ojebala ti je defka, iskreno.
To jedino jeste greška, a linkove sam ja tražio da ostavljaju da bih mogao da ubacujem u prvi post.
Igra li se fudbal ako bude vreme kao danas - 'oće kiša, neće kiša?
Pa ja sam za to da se igra. A kažu da će se i prolepšati malo. Videćemo još u subotu i nedelju pre podne, ali izgleda da će biti OK:
Biće lepše za igru, Džo. Ubi ova vrućina, iskreno...
Da, a ko zna Profo, možda i uspete po ovakvom vremenu više od dva gola da date lolololo
Možemo i u neko pivo, Kurajberu. Momci će biti motivisaniji...( al' da se biju :DDDD )