U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
U sred makljaže bi Šanzam javio da kasni.
Ne, već je sabio par komada pa je poludeo skroz i ne čeka znak za napad na Novosađane, već se odmah zaleće lololo
lololololo
Јел се игра ВОС у недељу? Мало је ладно, па ово оно..
Да ли ће то бити последњи ВОС ове године?
Trebalo bi da se igra Vajt jer najavljuju da će biti toplija nedelja. Još ćemo da vidimo tokom subote, a posebnu pažnju obratiti na temu u nedelju pre podne.
Nije poslednji VOS jer su najavili i ceo oktobar prilčno sunčan.
Ако вам је ово сувише 'ладно за фудбал недостојни сте мог фудбалског умећа и присуства на сунцем окупаном бетонском борилишту!
Кад је 10 степени, онда може питање: Ел ладно а и тад се гледа каква је влажност ваздуха и облачност!
Nije im 'ladno nego ode tema s fudbala na BIJENJE...
Bijenje Remca, Predražinja i ekipe lololo
Saigrači, rivali i vodonoše, samo da se javim. Povreda me nemilo iznenadila i skinut je gips tek pre 3 dana. Sad koristim one gej kreme sa mirisom mentola kako bi fizioterapeut mogao lakše da me kara. Enivej, ja sam dropovao faks i zaposliću se u banci (ako da Bradonja) i skupljati keš za da platim sebi godinu na psihologiji. Malo me uhvatio privatni dakbe, ali me drži želja da se vratim na terene čim pre, makar to bio i balon. Čisto da znate šta se zbiva sa zlosretnim šedou strajkerom :))
Постајеш зли капиталиста? Ако, ако, мора неко и да краде! хД
Виђен си као шејк АФК Вукајлија. лололо
Pa dobro ako si odlučio da ne studiraš više Rumunjesku OK. Nadam se da ćeš dobiti taj posao i na nama vežbati psihlogiju, mada smo posebni slučajevi lololo
Što reče Enemi, vidim te sada kroz koju godinu kao ozbiljnog donatora :)
Joj... sa Filološkog na Filozofski... ne znam šta da ti kažem, pamet u glavu :) Mada, možda se obogatiš u međuvremenu... :)
Prebijaću dugove za početak, daleko sam ja od driftovanja u belim Leksusima. Šta ste uradili za terene?
Kaže se BIVENJE.
Još uvek ništa. U nedlju je ozbiljan sastanak u vezi toga.
Slažem se...BIVENJE je ipak :)
Mene će Enemi da izvijesti o situaciji, igra li se ili ne, pošto nemam net kući, uhvatim samo kad odem do faksa, kao sad npr. Ako se bude igralo, dolazim.
Sad sam slučajno ugledao, vrlo verovatno slučajnu, nepravdu! Imam 5 pluseva, a trebe 6!
Džoni duradi nekaj!
Резервишем долазак, а богами и рани одлазак, само фуца и то је то.
Sad sam slučajno ugledao, vrlo verovatno slučajnu, nepravdu! Imam 5 pluseva, a trebe 6!
Džoni duradi nekaj!
I meni fali plusic. Bijo sam dvaput a pise jedared.
I gde je snimak sa poslednjeg vosa, tamo ima nekih mojih virtuoznih poteza..?
Ne žalim se ja na uslove uopšte. Plodio sam po terenu i na minusu napolju, samo u šorcu i majici. Kada se arstrčiš po terenu jednostavno možeš i go da igraš, samo da ciruklacija radi dobro.
Znači ono u nedelju, ne jedite čvarki,prigajnice,sirnice, antihrist burek( pizza burek) itd itd.
I svi da se izmrcvare za jebeni vinjak ili nešto alkoholno da nas zagreje dobro :)
I šta je bre sa usranom loptom oćemo kupovati nešto? :O