Vukajlija Ol Star fudbal

1. saću dodam plusove, ne znam gde se podbacilo, majku mu. Kad ćeš Gazimudo opet da baneš, nismo se upoznali?

2. I svi da se izmrcvare za jebeni vinjak ili nešto alkoholno da nas zagreje dobro :)

Znam ko će se posebno obradovati vinjaku lololo

I šta je bre sa usranom loptom oćemo kupovati nešto? :O

Dogovorićemo se za loptu.

Kako je ladnoća odjenom donela realnost da VOS uskoro mora na odmor.....

3. E i ja samo na fudbal dolazim. I dokle god nema padavina može da se igra fudbal!

4. Tačno, kažu i ceo oktobar da će biti lep, pa ja predviđam još najmanje 5 VOS-ova da se održi ove godine.

5. ja ću biti redovan, matere mi. menjam opis posla, pa ću biti slobodan svaki vikend.
    a i dolaziću na vreme.
    dobro, ovo drugo verovatno neću, ali ovo prvo oću sigurno.
    se pika sutra?

6. Prekosutra, pogubljeni čovječe.

7. Prekosutra, pogubljeni čovječe.

Bolje da si rekao sutra, došao bi prekosutra koliko ja kapiram lolo.

8. da, prekosutra! sve kontam subota

9. Хааааааахахаха, па ти си Шанзи за принтскрин! хД

10. mislim, kontam da je danas subota.
    jebote, koji mi je kurac

11. Ма боли те курац, видиш да си Цуне...

12. Ja mislio danas subota jer sam uzeo slobodan dan i ono...nisam navikao da je petak, a ja kući, mada nekako sam podsvesno znao pa se nisam sjeb'o.

13. И кад не буде ВОС увек може блеја.

14. Neka kafanska varijanta VOSK....

15. Да се причају приче са ВОС-а и евентуално скупи кинта за балон.

16. nisam navikao da je petak

svakih sedam dana me inenadi, ju naopako opet petak!

17. Mene nema ovaj vikend, imam da sudim u nedelju, jebiga. Neka neko trči za mene!

18. svakih sedam dana me inenadi, ju naopako opet petak!

Trebali su to nekako da naprave da jedna svaka nedelja ima razlićit broj dana pa se totalno izgubiš i iznenadiš svaki put lololo

19. што се тиче времена, јебеш га, ако буде било лоше ВОСа нема. АЛ АКО СЕ КЛУБ САСТАВИ ОНДА КРЕЋУ ТРЕНИНЗИ А КАД ИГРАШ У КЛУБУ НЕМА ОНО "МАМА МАМА ЛОШЕ ВРЕМЕ НЕЋУ ТРЕНИНГ!" ИМА ДА ТРЕНИРАШ И ДА ПЕВАШ! Тако да онај који буде хтео чланску карту ИМА ДА ДОЛАЗИ И ЗИМИ НА ТРЕНИНГ! И ТАКО ЋЕ ВОС НАСТАВИТИ ДА ЖИВИ И ПРЕКО ЗИМЕ!

20. Ja sam za treniranje zimi jer je tako najbolje.

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.