Vukajlija Ol Star fudbal

1. Vidim ja da sam propustio dobar fudbal, ne sme to da se ponovi !

2. Je li beli, šta fali rakociju? A, a?

3. Fora je u tome što čitam fejzu spisak učesnika VOS-a i kada sam došao do " rakocije " fejz me je pogledao u fazonu " koji hemijski element? "

4. Haha, pa bio je fejzara kada smo rakocije i ja trpali gubitnika. toliko smo bilji bolji od vas, da više ne zovem mog drugara besnog posterdžiju :D

5. A da, to je drugar od Gustog. I ja nisam mogao da se setim ko je rakocije bre lololo

6. хахаха ми мислили онај батица што је био ондомад са мистиксом... ваљда

7. Ja sam bio ubeđen isto. Rakocije decxko odluči ili si sa Gustim ili sa Mistiksom lololo

8. Onog što je bio sa Mistikom je blam da nam otkrije identitet ovde, lolo.

9. Ko zna zašto. Ko zna šta kriju. Možda je i Rakocije sa njima.

10. Јес да је тек уторак али једва чекам недељу да се издувам ако буде било добро време. То ми је и више него потребно.

11. Jebiga, momci. Nisam uspeo da dođem jerbo sam bio bolestan, a i dalje sam,da budem sasvim iskren. U nedelju uopšte nisam mogao da govorim, temperatura šibala oko 38, osećao sam se kao govno. Ja putujem, doduše, 11.og ovog meseca tako da mislim da ću se pojaviti sada u nedelju, osim ako ne iskrsne nešto "neodložno". U svakom slučaju, ostajemo u kontaktu a ako neko ikada bude dolazio u Berlin imaće 'de da spava, al' bez zajebancije :)

12. U svakom slučaju, ostajemo u kontaktu a ako neko ikada bude dolazio u Berlin imaće 'de da spava, al' bez zajebancije :)

Da je pisalo Minhen, sad bih umesto ovoga, kucao PVT. :)

13. Profe onda da se ovde pozdravimo i da ti poželim srećan put jer ja u petak palim u Makedoniju tako da se na fudbalu sigurno nećemo videti. Zajeban si igrač :)

14. Jeb'o mater, rasu se VOS po Evropi. :) Profe, ne vjerujem ni ja da dolazim u nedelju, tako da, šta da ti kažem, drago mi je što smo se upoznali, a i što neću igrati skoro protiv tebe, jeben si za čuvanje u pičku materinu. :) A to za Berlin, držim te za riječ. :) Uzdravlje!

15. На крају ће ВОС бити само 10оро верних играча.

16. Na kraju će VOS biti preteča kluba koji je harao Evropom. O njihovim osnivačima će se raspredati urbane legende kakve se raspredaju o osnivačima Boke, Stare dame, Junajteda...

17. Fala, momci - i vam ostanak. Pa se viđamo tamo negde oko januara al' u kafanskoj atmosferi. Tu sam isto dobar igrač:)

@Deky

Jebiga, da sam znao, ostao bih tamo :)

18. . Pa se viđamo tamo negde oko januara al' u kafanskoj atmosferi. Tu sam isto dobar igrač:)

To mi reci! :)

19. Profe onda da se ovde pozdravimo i da ti poželim srećan put jer ja u subotu palim u Grčku. :)

A Dekiju nije žao što pališ, bio si mu glavna konkurencija za desetku! :)

20. Mančesteru, šta ćeš u Grčkoj kad je počela školska godina uveliko? :)

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.