Vukajlija Ol Star fudbal

1. Nedelja 16:00, kamenje. Nemo' da vas nema!

Zajebavam se. Ko može neka dođe.

Fudbal, bleja i razglabanje o dve teme:

01. AFK - 'oćemo li?
    02. VOS - Šta zimi?

2. He says man I really gotta lose my chick....

3. U problemu sam, docu kad dodjem...ali cu donecu kintu...

4. Dobro matori, kad ko može. Bilo mi krivo što je samo četvoro ljudi bilo. To je manje i od prvog VOS-a.

5. Ja ne dolazim, jopet mi mala dolazi za vikend. Jedino ako je ispratim nekad oko 2-3 na bus pa da dođem, uglavnom javiću.

6. Ček ja im nisam dao pluseve.

7. Ne budte šupci. Koji entuzijezam bi kad ste prvi put spomenuli klub, reko bi čovjek osvajate kup sajamskih gradova, ili čak Intertoto kup. A sad ste se oladili.

8. Ne budte šupci. Koji entuzijezam bi kad ste prvi put spomenuli klub, reko bi čovjek osvajate kup sajamskih gradova, ili čak Intertoto kup. A sad ste se oladili.

+много

9. Kizo je u pravu. Mada ja mislim da bi trebali da guramo ovu priču dalje. Nek nas je deset, nek dajemo duplo, ali guraj dalje.

10. оладили се јер нема 5 људи иљаду динара не мож да скупе.

на крају боле ме курац, ако нас не буде довољно сакупићемо људе са стране, најмањи проблем.

11. Ja ću da dam još soma, samo da odradimo to. Bacam cigare ako treba, a to je kod mene žrtva, nema veće.

12. Agilares ponesi kameru u nedelju, da vidimo da li ćemo odmah da snimamo kadrove za dokumentarac.

13. Stavljam na punjenje!

14. To bre. Vreme je da režiramo lololo

15. Не долазим у недељу. Међутим, Фејзова лопта је код мене (Фејзе, реко сам ти...), па ако немате никакву другу треба нешто да смислимо да вам допремим ову.

16. Javiću se ja ako budem iš'o, pa da je ja ponesem.

17. OPAAAA #1989 !!! JEBIII GROBAREEEE !!!

18. сазнао сам цену за дресове ХОП ХОП!

19. Recite da ste siročići s Kosova i Đovak će vam dati milion maraka!
    Ili će vam napraviti crkvu. U tom slučaju uzimajte siću sa ikone.

20. Koja je cena za dresove?

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.