Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
A vođe navijača će imati svoju posebnu grupu "Moderatori" :)
Svaki čovjek jedna grupa. Antagonizam između Ipčetovih svjedoka i Jašar 64 mogo bi da dovede do nereda.
U pravu si Kizo, a i oni Lackovićevi bi isto tu zamutili.
Čovek grupa. Svako nosi svoju malu zastavu.
je li, žene, navijač'ce, dolazi l' koja sutra?
ako budem sutra slobodan i ja dolazim
Ela bi trebala da dođe Kris, a možda i Mara, a ne znam za Forget i Nat. Što se tiće novih žemskih VOS-ovaca, upućujemo im otvoren poziv da banu na našu manifestaciju koja se bliži polako svom ovogodišnjem kraju i uveličaju je svojim prisustvom.
U koliko je balfu? Ja radim do 5... Tako da posle šljake svakako banjavam...
šta ti radiš brete ćale si keve mi?
dve rakije i pivo dve rakije i pivo DVE RAKIJE I PIVO mnogo sam puko sa kapacitetom
dobro
možda je bilo i neke magle MOŠDA nije da se razborito se ćam RAZ BOR ITO!
Au Deki, očekivao bi čovek od tebe da ćeš bolje podnositi alkohol.
ZBOG KILAŽE A!? HOĆEŠ DA KAŽEŠ DA SAM DEBELA DESTETKA 10!?
A!???!?
Nemoj tako da pričaš
Napisah ovo da se ne bi samobanovao, bez ikakvih zlih namera, već naprotiv.
Znam Manč nasledniče. Ne bih se ja samobananovao nisam ja Erik.
Сутра не долазим...... тек 27ог
Sutra BA NJA VAM ! al' ne igram fucu, dobrazložim odma, nemam kvalitetne tike, ove do sad u kojima sam igrao su sjebane, a i nisu za balfu i urastao mi nokat... amin
Ne dolazim, imam utakmicu u pol' 4... jebaga...