Vukajlija Ol Star fudbal

1. Koliko su Fejse?

I ljudi, ajmo malo da napišemo ko dolazi u nedelju. JA DOLAZIM.

2. Једнобојан мора да буде јер је дупло јефтинији. Са шаром или пругом ил на пруге је 27 еура без икаквих натписа, начи без броја, грба и тако тога. плус 3 еура штуцне

овако једнобојан је 17 јура са све апликацијама, начи грб, велики број натпис испод броја, и мали број на шортсу. са штуцнама изађе 20 јура комплет ШТО ЈЕ ДО ЈАЈА, јер сам ја гледао цене штуцни и све су преко 700 кинти.

а ово је НААИ, јако им је добра штампа, није пресликач, а и Милица ми рече да су квалитетни.

што значи да опрема укључујући копачке по човеку може да се прође и за 4 сома. е тако :)

ЈА ЈЕМЕН И ДОЛАЗИМ У НЕДЕЉУ!

3. НААИ су добри. Радили су мени у џудо клубу пре скоро 6-7 година дуксеве,шушкавце,мајице НААИ и добио сам 3-4 комплета. Штампа на мајицама и дуксу и даље траје!

4. Rade dobre markere, 'naci nosio sam jedared na fudbalu, znas kako cuce, skroz uz telo, lepotice prave.. Ja ako budem tu, dolazim u nedelju. Sto se tice kesa, ne znam da li cu ga imati sada, ali cu u svakom slucaju u jednom trenutku dati to sto nedostaje, u skorijem vremenskom periodu...mozda dam i odmah pola godisnjeg ucipa, videcemo...

5. Ne dolazim u nedelju jer sam na terenu, sledeće sam u Budimpešti pa onda na terenu pa onda tek dolazim. Mrzim jesen.

6. Znači Deki, ti tek na kafanski VOS dolaziš jer čisto sumnjam da je mnogo VOS-ova ostalo do kišnih i snižnih dana.

NAAI ideja je odlična. Dresevi su naravno zeleni prvi i beli drugi, a samo beli šorcevi. Štucne zelene. Jel može tako?

Prof reče da želi da učestvuje iako je u Švabiji jer će dolaziti ovde, tako da ću ja dati šta treba za njega, a vrnuće mi kada dođe u januaru.

VOS JEMEN!!!

7. Dolazim dekintiran jer sam spičkao sve pare na ekskurziji pa sam isečen, osim za hranu, do rođendana.

8. Platiću ti pivo Mančo. al bi dobio dva da si jeb'o na ekskurziji lololo

9. вероватно долазим, 90 посто

10. Sprdam se, imam za to i čips i sve, nego ova somača će malo slabije.

11. Boli te kurac Džoni, ti hiljadu dinara on tebi hiljadu jevreja. A koji ste balisti, usta vas jebem zelena.

12. Kako me provali. Napalio sam ga da će do tada dinar-evro biti isti lololo

A jesmo balije, al' nema veze. Navijači će nam se zvati "Džihad Bojs" lololo

13. DŽONI GUVERNERIŠE!

14. Jorgovanka će uvesti renesansu u našu ekonomiju. Crkva će je proglasiti sveticom. SVETA JORGOVANKA!!!!

15. Навијачи ће се звати Вукајлијанери. Наравно, биће и две групе
    Вукајлијанери и Вукајлијанери 2007

16. Biće podgrupa "Jebačka Brigada" sto posto. Onda "Preldžije", "Ipčetovi svedoci", "Međedi", "Šizenje" i tako još neke :)

17. Već vidim odakle će dolaziti podgrupe lolol

18. Naravno, pa zato ih i napomenuh lolo

19. E da i čuvena grupa "Gladni studenti" lolo

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.