Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
U 6 popodne sam otišao, sad dolazim jebote, pola 3. Izginuo sam kao žuti, prolih za snimanje više krvi nego do sad za života! :D
Ma ima da bude sledeći vikend!
I ko dolazi sutra? Da se lagano prebrojavamo... ODVALIĆEMO VAS!
ја одма да кажем да не долазим. Значи фејзбукманијак не долази. јбга
Ni ja, nema šanse da stignem.
Daaaaleeeekooooo, daaaleeekoooo... jednog dana ću doći, sigurno. A dotle su vam tu Agilni i Johnny - šta god vam zaprete isto kao da sam ja rekao :)
Прочитах први 10 страна да видим резултат али мрк, само договарања, јесте ли ви уопште одиграли неку фудбалицу? :)
Ću dođem sutra, da se loptamo.
Dođi i ti tinkeru, povedi duple! :)
Dolazim... Š'AS REK'O!? :)
Sutra sam u 11 kod Stondže kao i obično.
Samo da podržim mog kolegu iz napada!
Matori, ima da te stavim u dzep :D
НЕМАТЕ ШАНСЕ! Апсолутни сте аутсајдери!
Potpisujem izjavu mog saigraca. SRBIJA SE SAGINJATI NECE!!!
Gospodo iz protivničke ekipe, moraćete mene da savladate :smeh Drakule: lolololo
Гонзо:
х))
Enemi nije to ništa primao sam ja i po četiri gola :)
хДД
И ја, а бранио сам петину твог времена на голу. хД
Бебоп ће сутра да вам покаже умеће фудбала.
BeboT će pokaže da botina