Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Pa verujem. Stigle godine, bole vas kurac vi se zajebavate. Ja kad god igram sa ovim moje godiste, to svi trce kao da je finale LS, 'eb te jebo. A nisam mislio da uvredim. :D
https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc6/282370_10151208208096162_1183559211_n.jpg
Кизо доспео на предњу страницу једног препотентног мушког магазина!
УЗМИ КИЗО ЕВРОТИТУЛУ!
ZOKI MUNJA BOGOTAC!
Zoki uteraj im viljuškar!
ZOKI PLODITELJ!!!
Posle dugo vremena svi ste linkovani http://vukajlija.com/ko-da-te-konami-krstio/602500.
Jebte se crkoh. I veliko hvala Brusu što se iscimao da mi ovo odradi!
Isterao sam svoje na kraju! :)
Олеее!
A Arlovski kao slučajno Brusu poslao defku i kao aj molim te zažuti je, kao naivan je lolol.
Gonzales, danas sam saznao da imaš jednog fana! Ladno mi riba pričala kako je oduševljena tvojim člancima. lololo I nisam joj rekao da te znam a dvoumio sam se, mada nije neka riba, da se razumemo :)
Ко долази сутра? ПРЕБРОЈАВАЊЕ!
Ja ne mogu sutra, pada manji road trip...
Dolazim
не долазим. Вечерас гинем на неком рођендану.
Deki druže slobodno se pohvali da me poznaješ, nisam ja toliko skroman lololo
Možemo mi i da se upoznamo ako bi to njoj bilo nešto interesantno, nije problem, ali ja nisam iz te priče jebevanja sa strane sve i da jeste vrhunska riba :)
Doolazim! Biće A vs D! ;)
Ni ja ne mogu sutra. Tj. mogao bih možda na 2 sata, treba da idem kod burazera na đusro ili bolje rečeno, na ručak. To je onaj fazon čisto da se vidimo nekoliko puta godišnje. :) Jebaga...
JA DOLAZIM! YEMEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEN!
у 11?