Ako zena dozvoli, u vama sam. Nadam se da nece dozvoliti. :D
Dame i gospodo kako stoje stvari uspeću da dođem sutra na fudbal, jer ću posla imati tek kasnije popodne. Ako se ne varam u 11 se okupljamo?
MAĐIJA ĆE PONOVO BITI NA GOLU LOLOLOLO
D v A! Chaleng acepted! Dolazimo ja i moj novi orden! Opaaa!
Da ne bude zabune u 11 je fudbal. Fejzara mi je javio na mobitel da dolazi. LONG LIVE THE VOS!
Ee ginem veceras ali dacu sve od sebe da dodjem.
Agilni di je naš snimak?
ДИ СУ СНИМЦИ
Пс. Нико није приметио моју женску профилну ололо
Donosim loptu.
Nema šta Vajte, na ana.rs bi bili ponosni na tvoj avatar ovde lolo
Добро ћеш се удати Вајтаро! лололо
E ljudi nešto mi je iskrslo i ne mogu sutra nikako da stignem na fudbal. Jbg. Stiže neka rodbina, moram da ih dočekam kako valja i trebuje. U poslednji čas se najavili.
Izdajo! :-) Enemi, kakvo je brojno stanje, oće nas biti?
Деки, за мали фудбал увек. х) Фејс, Деки, Давид (надам се), Чак, Гонзо, Арловски, моја маленкост... Ма биће. х)
Ninka? Bvtlgda? Manč? Agi? Ombre? ostali? Alo ljudi, potvrdite dolzak? Ja dolazim pa makar sam pimpovao do 1000, jer sam tako u mogućnosti! :-)
Ja možda svratim u neko doba ako se nakanim i ako ne bude mnogo hladno... :)
Ne dolazim braćo, Idem na OFK - Zvezda, izvinjavam se, GUBITNIČE JEBI LASTOA !!!
Ljudi potvrdite ako nas ima dovoljno, jer sutra idem na šljaku posle fudbala, pa da se ne cimam džabe ako će da nas bude troje kod Stounhedža. :)
Биће нас бре, долази. х) Можда не за фул скејл фудбал, ал бар за турнир у малом.
E, ne mogu ni ja doći. :D
E, ne verujem da cu moci da dodjem, zavisi dokle blejite.
Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.
Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.
Ako zena dozvoli, u vama sam. Nadam se da nece dozvoliti. :D
Dame i gospodo kako stoje stvari uspeću da dođem sutra na fudbal, jer ću posla imati tek kasnije popodne. Ako se ne varam u 11 se okupljamo?
MAĐIJA ĆE PONOVO BITI NA GOLU LOLOLOLO
D v A!
Chaleng acepted!
Dolazimo ja i moj novi orden! Opaaa!
Da ne bude zabune u 11 je fudbal.
Fejzara mi je javio na mobitel da dolazi.
LONG LIVE THE VOS!
Ee ginem veceras ali dacu sve od sebe da dodjem.
Agilni di je naš snimak?
ДИ СУ СНИМЦИ
Пс. Нико није приметио моју женску профилну ололо
Donosim loptu.
Nema šta Vajte, na ana.rs bi bili ponosni na tvoj avatar ovde lolo
Добро ћеш се удати Вајтаро! лололо
E ljudi nešto mi je iskrslo i ne mogu sutra nikako da stignem na fudbal. Jbg. Stiže neka rodbina, moram da ih dočekam kako valja i trebuje. U poslednji čas se najavili.
Izdajo! :-)
Enemi, kakvo je brojno stanje, oće nas biti?
Деки, за мали фудбал увек. х)
Фејс, Деки, Давид (надам се), Чак, Гонзо, Арловски, моја маленкост... Ма биће. х)
Ninka? Bvtlgda? Manč? Agi? Ombre? ostali? Alo ljudi, potvrdite dolzak? Ja dolazim pa makar sam pimpovao do 1000, jer sam tako u mogućnosti! :-)
Ja možda svratim u neko doba ako se nakanim i ako ne bude mnogo hladno... :)
Ne dolazim braćo, Idem na OFK - Zvezda, izvinjavam se, GUBITNIČE JEBI LASTOA !!!
Ljudi potvrdite ako nas ima dovoljno, jer sutra idem na šljaku posle fudbala, pa da se ne cimam džabe ako će da nas bude troje kod Stounhedža. :)
Биће нас бре, долази. х)
Можда не за фул скејл фудбал, ал бар за турнир у малом.
E, ne mogu ni ja doći. :D
E, ne verujem da cu moci da dodjem, zavisi dokle blejite.