Vukajlija Ol Star fudbal

1. Agilni vataj se kamere, mora ljudi da vide koliko smo napredovali od prvog snimka :)

2. Gusti, Džoni, sva je prilika da ću danas da sklepam video od pre dve nedelje. Neki dan sam sortirao snimke, pa samo da ih sklepam u jedan spotić.

Pajste sad ovo...

ANAUNSMENT!!!

U nedelju, 18.11.2102. FK Stojnik igra prijateljsku utakmicu protiv nekog od susednih sela (Drlupa, Đurinci, Ropočevo, ili neko četvrto selo podno Kosmaja...). S obzirom da je utakmica prijateljska, zanima me koliko nas je zainteresovanih da se oprobaju u kopačkama. Nikakve obaveze kasnije prema klubu (Zoki i ja ćemo još prolećnu polusezonu provesti tamo), dakle dođite da se igramo. Prva trojica koji se prijave imaju prevoz sa mnom i Kizom (plus 200 kinti za gorivo da iskeširamo), a svako preko toga može, uz dodatno vozilo, uz primarnu makinu, formirati svojevrsni konvoj ka prelepom selu Stojnik. Trenutno klub kuburi s igračkim kadrom, žele da odigraju pojačani igračima čuvenog AFK Vukajlija, tako da će svako ko dođe imati priliku da igra (ali da nas ne bude više od deset, dakle prvi koji se prijave). Ovo takođe znači da prijavljeni ne mogu igrati redovni VOS u nedelju, ali ukoliko bismo ga premestili za subotu, možemo svi zajedno i jedno i drugo.

Ako vas nakon tekme ponude prasetom, to vam je kao potpisivanje ugovora, pa dobro razmislite pre kušanja.

RASKANTADUPECVETAĆEMO neko random selo opštine Sopot!!!

3. OPAAAAAA

Ajde ljudi dobra prilika ko može?
    Ja se ne prijavljujem jer predpostavljam da imate Gošu. :P

4. Hmmm, raspitaćemo se i za golmana. Budi na zipa za sada :)

5. Aman, šta ste se upičkili, javljajte se!

6. I Lukić je od jutros na free transferu, ako me razumeš...

7. Pa igra se ova prijateljska na njegovoj opštini, možda kao poslednji potez dok je predsednik vrbuje Džonija da bude novi štoper Zvezde, a ovaj ga zajebe pa prihvati :D

8. У до јаја, а како ћемо дресове, копачке? Нико од нас није опремљен?
    Ја сам заинтересован, ал би волео да са мном на терену буде што више наших, не волем да играм са непознатим људима никако.

9. Ima bre tamo dresova, kopački, ništa ne brinite. Ako ima poneka rupa za prst, zanemarite.

Uvek će biti par naših na terenu, a klinčadija koja igra za FK Stojnik je poslušna, dok su ovi matori nepokretni i jedva čekaju da neko igra umesto njih.

10. Боље би им било да је то све добро опрано. лололо
    Не'ам појма, ај видећемо, шта знам. Какво буде расположење међу восовцима. х)

11. Po meni je ovo jednostavna prilika za sticanje iskustva koje će nam trebati sledećeg leta :)

12. Ja bih igr'o, al' se bojim kakvog krampona kletog, ubosce me, probosce me, onda zbogom svete...

13. Da ti probiju bojler kramponom.

14. Prdaru da mi raznesu! U koliko je sati ta fudbalska predstava?

15. Ma to su takvi talenti tamo, da ne umeju ni da uklizaju. Jedini na terenu koji zna da pravilno napravi klizeći start i propisno izvede aut je Zoki Munja :) E, ne znam tačno vreme sad, mislim da je oko podneva.

16. Zoki Munja pije samo martini, šejked.

17. ја мислим да сам за :) ал да не играм целу лоло и да не играм одбрану :)

18. I ja mislim da sam za, ali javicu jos. Obaveze. Zena,koncerti, treninzi,bol u penisu... :D

19. Crvena jabuka nema koncert u blizini, Prljavo kazalište tek u decembru. Kakvi bre koncerti, lololo?

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.