Vukajlija Ol Star fudbal

1. Došao bi Marvel da vidi koga ima:)

2. Ја сам изгин'о синоћ...
    Пешке са Кумодража (окретница 25п) до Гајбе ( офкин стадион) јебених 2 сата пешачења, имам упалу менискуса у левом чмарном каналићу од ходања.

Лепо се проведите дечкии

3. Долазимо бре сви који смо навели, ја крећем за неких пола чуке.

4. E a ja se sad probudio.

5. E da i, srećan rođendan Fejz, živ bijo! :)

6. Žao mi je ljudi što nisam došao, ali sam se debelo uspavao, ustao sam tek u 11. :(

7. Osnovana je tema za nas futCketere!!!! AAAA

8. Što si pušio alkohol?

9. Aj mi okačite spisak ko je bo, da nabacam plusove tamo na prvoj strani.

10. Marvel, Enemi, Arlovski, Čakec, Fejs, Laki, Čakov ortak, moja malenkost

11. Upisana prisutnost.
    Nešto kažu i sledeće nedelje lepo vreme. Vidim ja da ćemo VOS-ariti do februara :)

12. Ја не смем да се појавим јер сам обећо да плаћам пиће екипи с ВОС-а, а све вас је више мајку му... :Р

13. Trebao si da dođeš pre jedno dva ili tri meseca, mnogo bi uštedeo lololo

14. Оприлике пре толко сам и бијо и мислијо да је то то бројно стање, кад оно прц! У септембру обећах пиво због женидбе, у новембру дупло више ВОС-оваца. Чекам неки балон (типа на БК) кад већина буде радила опаааааааааааа :)))

15. Imaš sreće, uglavnom sam popodne na šljaci :)

16. Јебига, ја тек сад из Ниша дошао.

17. Bagro fudbalska, vratih se sa proputovanja. Nadam se da je Lasta opet raširila svoja pobednička krila. Vidim da još nema snimka. Dobro Agi, dobro. Tražićeš ti asistenciju :D

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.