Smaram se već pola sata igranja play stationa sa retosima iz inostanstva.
Dodjem do jedne interesantne ideje da napravim sve učesnike VOS-a do sada (na PES 2013).Znam dobro da radim face i ostale stvari ... pre sam se tako zezo kad sam pravio ove moje sa sela FK Sloga i bilo je odlično.
Realno postavljanje ocena :) i ostali stvari
s obzirom da sam jednom bio na VOS-u mogu neke bez fotografije otprilike da napravim
trebaće kilaža,visina i još neke sitne stvari ali tu je PVT,pa ko bude hteo nek šalje.
A i u slikama Vukajlijaša mogu dosta toga da nadjem.
Ako se slažete vi mi recite,pa da za vikend kad budem imao više vremena da zapnem na posao.Kad završim sve lepo zveknem na FRAPS i pokažem vam kaki ste na igrici.
A čak imam još jednu fenomenalnu ideju,ali o tome kasnije kad vas sve napravim ako se slažete.
To bre, Marvelje. Ima da sugerišem treneru da si rođen za zadnjeg veznog. Ja te tako vidim, mislim da ne grešim. Mada, Enemi i Neamnadimak se prvi javiše. Prodiskutovaćemo sutra :)
u nedelju igra stojnik LOLOL IZDUVO SI ZA VOS AL I ZA STOJNIK JER NAS IMA 5 lolo SADA MORAS DA IMAS SVOJ PREVOZ A POSTO GA IMAS IDES S NAMA U STOJNIK! i moras da imas kope al mislim da te tvoje tike imaju male krampone tako da kul moze i u njima ako nemas kope
Što ti Dogu ne ideš na VOS?
Dog je čovek veteran, šta ima da gleda decu kako nemaju pojma lololo
Obaveze, jbg.
Dođem kad god mogu ;-))))))))
Smaram se već pola sata igranja play stationa sa retosima iz inostanstva.
Dodjem do jedne interesantne ideje da napravim sve učesnike VOS-a do sada (na PES 2013).Znam dobro da radim face i ostale stvari ... pre sam se tako zezo kad sam pravio ove moje sa sela FK Sloga i bilo je odlično.
Realno postavljanje ocena :) i ostali stvari
s obzirom da sam jednom bio na VOS-u mogu neke bez fotografije otprilike da napravim
trebaće kilaža,visina i još neke sitne stvari ali tu je PVT,pa ko bude hteo nek šalje.
A i u slikama Vukajlijaša mogu dosta toga da nadjem.
Ako se slažete vi mi recite,pa da za vikend kad budem imao više vremena da zapnem na posao.Kad završim sve lepo zveknem na FRAPS i pokažem vam kaki ste na igrici.
A čak imam još jednu fenomenalnu ideju,ali o tome kasnije kad vas sve napravim ako se slažete.
Šro se mene tiče samo udri.
Enemi nas napravio za 12.
EDIT : Mrzi me na pvt, 191-2 i 60-65 kila lol. I koje sitne stvari?
Може. 185 - 80 (биће за 2 мјесеца, сад је око 90), лијева нога, млад, јак и луд.
Nabavio sam kopačke, jebaćemo SOPOTOA!
Јебаћемо Вел'ка МОШТАНИЦОА
GK 197 87
To bre, Marvelje. Ima da sugerišem treneru da si rođen za zadnjeg veznog. Ja te tako vidim, mislim da ne grešim. Mada, Enemi i Neamnadimak se prvi javiše. Prodiskutovaćemo sutra :)
СУТРА У 11 НА АДИ КОД КАМЕЊА МОЛИМ ВАС ДА ДОЂЕТЕ У ШТО ВЕЋЕМ БРОЈУ!
ДАЋЕМО СВЕ ОД СЕБЕ ФЕЈЗЕ!
ДАЈТЕ 120 ПОСТО ОД СЕБЕ! ОСТАВИТЕ СРЦЕ НА ПУТУ ДО ТАМО!
ИСПОШТОВАЋЕМО ДОГОВОР ИЗ СВЛАЧИОНЕ!
ЏАГОЕВ!
Kad igrate vi tu prijateljsku ili šta već? Mrzi me da šaltam strane nazad. Hoće li nas biti sutra bar za 3 na 3? Koliko sam ja skapirao, trebalo bi...
СУТРА ФУТСАЛ ИИЛИТИ ВОС А У НЕДЕЉУ ПРИЈАТЕЉСКА!
Što u subotu kad sam u neđelju slobodan? Zapravo kad igra stojnik ako je u neđelju mogu li i ja?
u nedelju igra stojnik LOLOL IZDUVO SI ZA VOS AL I ZA STOJNIK JER NAS IMA 5 lolo SADA MORAS DA IMAS SVOJ PREVOZ A POSTO GA IMAS IDES S NAMA U STOJNIK! i moras da imas kope al mislim da te tvoje tike imaju male krampone tako da kul moze i u njima ako nemas kope
Imam ja 2 para kopi, samo nemam prevoz do tih livada tamo...