Vukajlija Ol Star fudbal

1. јел носите ти и деки исти број?

2. Nemam auto istekla registracija. Tike bolje od kopa! Nađite mi prevoz! Daću 3 gola, premija mi ne treba :-)

3. Ja nosim svebrojeve!

4. е курац сад нас одједном има 10 а јуче нико није тео да иде.. и шта ћемо сад за превозе? М? енемију нађите копе и да имамо ауто вишка лол

5. GDE JE SE IGRA DOĆI ĆU TAXIJEM! Opaaa!

6. матори колко ја знам на 80 километара од бегеа лоло

7. Jeb'o registraciju. Tamo nema pandura, to ti je Divlji zapad.

8. matori ispravka ako je ovo taj stojnik iza mladenovca i još u tri lepe onda 65 kilometara lolo

9. Da li je stojnik domaćin?

10. ваљда мајка му стара ВАЉДА, мада питај агилареса

11. Za po cuke stizes, meni je selo kod Mladenovca..znaci pesaka 3 ure.. :D

12. Nenene, Bvdlga, dečko, ne igra se u tom Stojniku kod Mladenovca, nego kod Sopota. Mnogo bliže Bg-u. Tek sam sada skontao da postoje dva komada. Uskoro ide mnogo opširniji post.

13. Dakle ovako.

Igramo protiv susednog sela Guberevac. Gostujemo. Sela su u dobrim odnosima, pa neće biti klizećih startova, lolo.

U 14h treba da budemo u centru Stojnika, ispred lokalne prodavnice između crkve i lovačkog udruženja. Tačna lokacija je OVDE.

Tu ćemo pokupiti dresove, kostobrane, štucne, pa krećemo ka Guberevcu. Utakmica se igra od 15h. Teren je OVDE.

Najavio sam da će nas biti između 5 i 8. Svi ćemo igrati, neko manje, neko više, pa čak iako se još neko prijavi.

Ja sutra dolazim na fudbalicu (dovodim Munju i Kurajbera), ali ću moći da ostanem samo sat vremena, tako da ćemo se u pauzi posle prve partije dogovoriti za detalje, razmeniti brojeve i takoto. Mojim kolima idemo Zoki, Bvdlga, Fejz, ja i još jedan (Enemi, Neamnadimak, Marvelj i Deki konkurišu). Ako bi Enemi mogao da obezbedi još jedno vozilo, bilo bi wrx wrx0wa! Nađemo se na nekoj pumpi na auto-putu ka Nišu nešto pre 13h i jedan za drugim lagano. Treba nam oko sat vremena.

Ove koji idu sa mnom molim za participaciju između 200 i 300 dinara (jes' da sam rekao 200 najpre, ali to je da vas naložim, lolo), da natočimo gorivo :)

14. Хаха, па тај терен је на периферији Губереваца. лололо
    Кукала нам мајка, на шта смо спали... Са грациозне Аде на Сопот сељобус лигу. лололо
    Ајд договорићемо се сутра, вероватно могу и ја да вас возим, не морам ни да играм (а и неам копачке), само да се испрсите за чорбу.

15. Može bre i u patikama, nije to teren na kojem je lako okliznuti se, posebno kad je suvo. Možeš pre da izvrneš nogu :D

16. Е, и код мене не мож више од троје плус ја, јербо ми је ауто прекопотребан а не бих да га прејебем по сопотским џомбама.

17. Pa to bi trebalo da je taman onda. Kod mene, uz pomenutu četvorku, Deki (da ti rasteretimo vozilo maksimalno), a ti voziš Neamnadimka i Marvelja. Ostaje lufta za još jednog, ako se prijavi. Ninka, Vajte, Blejk? Slobodno bre, bleja.

18. Дај Декија код мене, он оће да плати чорбу, ови двојица су ми несигурни. хД

19. Pu bre, propade mi računica :)

Evo ti onda Dekija, na!

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.