Vukajlija Ol Star fudbal

1. Их... Ко није? лолололо

2. Дај Декија код мене, он оће да плати чорбу, ови двојица су ми несигурни. хД

TAKOE! :) ću ti munem u PVT moj broj slagalica ko zna zna pa se čujemo, FTNJ!

3. Javljaju mi iz režije da mi je godišnjica sutra, tako da nema šanse da dođem. :(

4. Pu mater mu, taman u nedelju dolazim u BG i mislio da vam svratim na VOS kad vi imate meč već sutra, koji sam baksuz...

5. Daću ja za čorbu, ne lupetaj:) Imam i viška kopački, pa da mi neko uleti sa uslugom, tikepa za sutra (VOS), a ja njemu iznajim najke sa klinovima. 44,45 broj, nzm tačno.

6. Javljaju mi iz režije da mi je godišnjica sutra, tako da nema šanse da dođem. :(

Hehehehehehehehehehehhehee

7. Какав Стојник, кукала ми мајка, прво што немам патике да ваља, друго што ће ми сваки јачи старт урнисати кољена. :Д А и мени из режије не давају обећавајуће сигнале, поготово јер се режија у том термину ваља испратити на воз. :)

8. И ЈА! ПИСАО САМ ДЕФИНИЦИЈУ!

9. JA KUCURA SAVINO SELO DESPOTOVO KULPIN! OPAAA!

10. Šta je bilo na fudbalu? :P

11. VOS internešnl. Pikali smo sa Brazilcima lol.

12. играли смо с бразилцима и с ментално поремећеним ликом који је узгред буди речено дао гол нама, губитницима. и поново смо изгубили, наравно чак иако је ласта поседовала ментално поремећеног лика. Ех животе лизалицо

13. S kakvim ste to Brazilcima igrali? Šta, pravi Brazilci (mislim na poreklo, ne na fuzbalsko umeće)? :) Izvinjavam se što nisam mogao da dođem, taaaaaaako mi se jebeno spavalo da nije imalo šanse da ustanem ranije.

14. ма с ромима смо играли лолол РОМСКА ЕКИПА НАС УНИШТИЛА! екекекекелелелелекекек

15. Ubili su nas Brazilci, mada smo poveli, u jednom trenutku smanjili i na 5:3, ali na kraju ipak 6:3. Kidaju kako igraju, kao Barsa, leptijebem.

A Lasta tukla Gubitnik, to je već uobičajeno, mada je dugo bio rezultat 3:3. Ipak, nisu izdržali.

Sutra kombinovani sastav Lasta-Gubitnik-Stojnik raskataspandrkljava FK Guberevac!

16. и с ментално поремећеним ликом који је узгред буди речено дао гол нама, губитницима.

Lol.

A držali smo se u tekmi prvoj dok sam ja branio lololol.

17. E, ajde kako ćemo po kolima da se trpamo i da li da donosim nekom kope ko nema?

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.