Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
има на ади традиционално недеља у 11 осим ако се иде у ливаде па је онда субота у 11. јбга ипак се веџбамо за велики терен па ће то имати предност недељом
forgetice awww
bice valjda i na adi jos, nismo valjda ludi da se cimamo do nekih sela svaki vos lolo
АААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА
'De si, Ombre, komšijo :)) Ok, znači ne moram međ' šljivike i livade :)
Fejse, posluži se :)
http://gkojadinovic.blog.rs/gallery/3555/previews-med/20090830_003936_3523.jpg
majku mu jebem, odavno merkam ovu temu i hoću da se priključim ali ne vredi, jednostavno nemam vremena...
imam ono što vam treba, štoper od 1.95, a imam 75 kila tako da sam brz i pokretljiv lolo, robert hut fazon
bijem glavom ko sveti ilija, laktom bijem još bolje i sečem svaki pas po zemlji. jedino me jebe što ne umem da dam gol pa da ga jebem, ali zato i jesam štoper lololo
Ja neveruem, kako smešno izgleda sa strane šta sam ja promašio!
Ajde Fokus, vataj vremena i dolazi dok je još toplo :)
Ljudi reportaža je vrhunska, ali vrhunska.
Pojeo sam se što nisam mogao da vam pomognem tamo na šipražjem okruženom bojištu Guberevca, ali sledeći put računajte i na mene. Igrali ste odlično. Nemam reči.
Svaka čast na borbi.
Momci svaka čast!
Joj al mi proradio adrenalin!!!
E igrali ste odlično po ovom ''terenu'', jer tamo ne može da se povuče lopta više od metar dva, a fejs je jedared čak šes'...;) Bvdlga u jednom kadru prostrujao i prebacio liku kroz noge mensečini - pokidao! Kolko vidim sa klipa uvek je bio tu negde da uzme loptu, nije trošio smagu bespotrebno, dobro proigravao... Ma ko bog!
Ostali takođe za prvi put fenomenalno!
Al Dekijeva povreda- buahahahahahahhaa!!! DEchko ono nije povreda ustaj i mojne se tu prenemažeš! Promaš loptu ok, nije seramota, ustaj i igraj, a ne da mi se valjaš ko Krasić!
I da klip kobjasnio! Agi za svaki klip nađe odgovarajuću muzku, baš kida!!!
Jbt koliko sam samo debeo i glomazan! I ove helanke su plakanje, al' zato jebu koliko mi je toplo bilo,sisite ga. Al' licim na kuravu realno...Inace 5:45, pas ala Zinedin Zidan. :D
Inace akcija za gol izvandredna, bravo Fejze za loptu. Ja sam njihovu gresku iskoristio krajnje podlo i zatresao mrezu bez milosti. Hteo sam i makazice da napravim, ali je lepse ovako, da ih nateram da me pogode.
Ima par dodavanja dobranih, i takav stil cemo da negujemo, sa dobranim dodavanjima. :D
сконто сам док сам гледо клип једно иљадо пута да си мого да је стигнеш и из прве да си се само бацијо да уклизаш лоло ал то што кажеш боље вако да они погреше :)
Ja se nervirah zbog slabog šuta dovoljno. Na VOS-u je uvek zveknem u dalji ugao, ne znam šta mi bi da gađam bliži. Daleko mi, il' šta... Ima potencijala tu, bićemo dobri. Ja sam tek pred kraj shvatio da kad potrčim kao što umem (bem li ga, trenirao sam to), mogu da pretrčim odbrambene. Kasno, ali biće još tekmi.
EDIT: Mećni, Džoni, video u prvi post!
Agilares, sada izmontiraj onaj klip sa VOS-a.
Ja ovaj moram da bacim u prvi post, ali onako lepo, da se vidi.
Biće taj snimak danas-sutra. Dok sam u naletu :D
Опа, момци, свака част, мушки одиграно.
Kakav teren i kakve majstorije vrhunskih igračina na petoparcu! Bvldga dečko igra sve od štopera do špica. Pitanje za čelnike Laste, Đonija i Agilnog, kako je taj čoek promakao našim skautima? Nemate pojma koliko je iritantno kad igramo a on me čuva sve vreme
Nije promakao nego zamisli da smo još i njega uzeli. Sprdnja bi bila lolo
Bvdlga je igrao za Lastu, ali je dominacija bila preterana. U drugom videu sa VOS-a se to najbolje vidi.