U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
A jes vala. Stvarno bi bilo pišanje. Mada, i dalje ne kapiram kako oni stalnog gube od nas. Kad imaju fejza, dekija, remea, bvlddsagu, zokija, dvorfa, manču. Realno kako?
Ne mogu da se nose s pritiskom.
сишите га фудбалери ллочпооло
jeste bre, bvldga je igrao za nas. Sećam se. Tad je zaista bilo smešno. Fejz, ZAŠTO DIŽEŠ LOPTU?
зато што је то одлика профи играча, ако знаш да пошаљеш тачну лопту параболом ти си профи! ЈА САМ ПРОФИ!
Nema na videou kad me fejs našao iz šesn'esterca u šesn'esterac, dugom, i ja ne uspem dalobujem...
Alo bre Arlovski! Ko se valjao!!? Nisam ja Vešović!
Zato sto kad vodimo 2-0, Zoki petom u nasem petercu namesta gol Agiju, ovaj nece da da loptu ovom, onaj nece onom, Fejz dize loptu u aut, ja se iznerviram i krenem da soliram, pa gubim loptu...eto ti u najkracim crtama. :)
Zato što nemaju pojma lololo
Zato što se ne cimamo, inače bi vas raskantadupepizdili!
Zato što je procenat mojih iskorišćenih šansi 13% lolol.
Zato što Gonzo brani, Enemi i Džoni kidaju (bukvalno), Agi razigrava (a la Ćavi), i JA JEBEM!!!
Arlovski je to jebitačno objasnio :)
Oće bit' fudbala u neđelju?
Baci i ovo u prvi post (ako preživi) http://vukajlija.com/jedna-lasta-ne-cini-prolece/618837
Evo upravo to radim..
Hoće White. Mislim ako vreme ostane ovakvo, nema razloga da ne igramo.
Momci svaka cast na ostvarenom uspehu protiv FK Guberevca!
Odgledah klip upravo,kobjasnili ste!Posebne pohvale golmanu i strelcu AFK Vukajlije!
Laki
Laki mađijo! :-)
Ђес Лаки!
Деки, како теби повреда?
Noga pomodrila oće dotpadne.