Vukajlija Ol Star fudbal

1. I ja sam odgledao klip, još onomad.
    Ne bih da vas hvalim.
    To je to.

Zajebavam se, OK ste se prikazali, niste obrukali VOS, naprotiv!

2. Deki da koljemo mi to?

3. Deki, imao sam taj problem oko prvog maja ove godine, pride je meni bila obnovljena (posle 15 dana) povreda mišića zadnje lože. I ja "pametan" pošto sam išao na posao i bio aktivan tih dana namažem crvenom konjevom mašću, da zagrejem mišić. Prvo mi je samo buknulo na povređenom mestu. Pošto sam se kretao posle dan-dva ne samo da sam imao podlive dužinom povrede, nego skroz do lista, i na listu.
    Stvarno je gadno izgledalo. U stvar prvo sam kremom prokrvio, a posle kretanjem razlio tu krv po nozi.
    Uglavnom mazao sam Hepatrombinom nogu par nedelja pa je podliv nestao.
    Mislim da Hemofarm ima neku kremu i jaču od Hepatrombina pa traži to u apoteci.
    I naravno trebalo bi da miruješ, koliko god je to moguće.

4. Zelena konjeva mas' bolja.

5. Zelena je za hlađenje/mirovanje, i u Dekijevom slučaju povredu.
    I jeftinija je od crvene ;-))))))
    Hepatrombin je više zbog podliva.

6. Mažem ja pre neki dan pred basket crvenu, a ortak koji nije provalio šta je u pitanju:"Jebote, opet je neko došao pijan na basket!"

7. hahahah
    ali

"Jebote, opet je neko došao pijan na basket!"

ovo OPET je neminovno, midlajf krajzis:)

8. Pazi, pogotovo u sezoni slava nije za zamerku...

9. Naravno bre, živi ste ljudi, ne zameram nikako:)

10. Znači hepatrombin mi treba. Za lek se ne kaže hvala! (definiši to) :-)

11. Da obavezno, ali gledaj snagu gramažu, mililitražu, jebemli ga šta, i uzmi najjači.
    Možeš komotno odmah 2 tube da kupiš, neće se baciti. Ponavljam rekla mi je apotekarka da Hemofarm ima neku još jaču kremu, ali jbg to sam saznao pred kraj oporavka.

12. dobar je i hepalpan deki,da znadeš,pa aj da brzo prodje!

13. Ja kad mažem Hepalpan isto kao da mažem vodu, ali pretpostavljam da i tu postoji gradacija u smislu da je jačina u srazmeri sa delotvornošću.

14. meni jednom pomogao hepalpan,pa se njega sećam vezano za te probleme,al' nek' vidi,pita apotekarku usput isto :3

15. Namaži vruće balege.

16. UTAKMICA U NEDELJU!!!

Vise detalja kasnije, na nekom kongresu sam. Slicno kao prosle nedelje.

17. Daaa. FK Rogacha!

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.