Deki da koljemo mi to?
Deki, imao sam taj problem oko prvog maja ove godine, pride je meni bila obnovljena (posle 15 dana) povreda mišića zadnje lože. I ja "pametan" pošto sam išao na posao i bio aktivan tih dana namažem crvenom konjevom mašću, da zagrejem mišić. Prvo mi je samo buknulo na povređenom mestu. Pošto sam se kretao posle dan-dva ne samo da sam imao podlive dužinom povrede, nego skroz do lista, i na listu.
Stvarno je gadno izgledalo. U stvar prvo sam kremom prokrvio, a posle kretanjem razlio tu krv po nozi.
Uglavnom mazao sam Hepatrombinom nogu par nedelja pa je podliv nestao.
Mislim da Hemofarm ima neku kremu i jaču od Hepatrombina pa traži to u apoteci.
I naravno trebalo bi da miruješ, koliko god je to moguće.
Zelena konjeva mas' bolja.
Zelena je za hlađenje/mirovanje, i u Dekijevom slučaju povredu.
I jeftinija je od crvene ;-))))))
Hepatrombin je više zbog podliva.
al dismr ko crvena:)
Mažem ja pre neki dan pred basket crvenu, a ortak koji nije provalio šta je u pitanju:"Jebote, opet je neko došao pijan na basket!"
hahahah
ali
ovo OPET je neminovno, midlajf krajzis:)
Pazi, pogotovo u sezoni slava nije za zamerku...
Naravno bre, živi ste ljudi, ne zameram nikako:)
Znači hepatrombin mi treba. Za lek se ne kaže hvala! (definiši to) :-)
Da obavezno, ali gledaj snagu gramažu, mililitražu, jebemli ga šta, i uzmi najjači.
Možeš komotno odmah 2 tube da kupiš, neće se baciti. Ponavljam rekla mi je apotekarka da Hemofarm ima neku još jaču kremu, ali jbg to sam saznao pred kraj oporavka.
dobar je i hepalpan deki,da znadeš,pa aj da brzo prodje!
Ja kad mažem Hepalpan isto kao da mažem vodu, ali pretpostavljam da i tu postoji gradacija u smislu da je jačina u srazmeri sa delotvornošću.
meni jednom pomogao hepalpan,pa se njega sećam vezano za te probleme,al' nek' vidi,pita apotekarku usput isto :3
Namaži vruće balege.
UTAKMICA U NEDELJU!!!
Vise detalja kasnije, na nekom kongresu sam. Slicno kao prosle nedelje.
сад ову недељу?
Daaa. FK Rogacha!
КАРАЋЕМО РОГАЧУ!
I ja sam odgledao klip, još onomad.
Ne bih da vas hvalim.
To je to.
Zajebavam se, OK ste se prikazali, niste obrukali VOS, naprotiv!