U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
Napravite štrudlu od rogača!!
Jebaćemo Rogaču!!!
http://www.dodaj.rs/f/3Q/cf/4NIqoSTO/stojnik.jpg
FK STOJNIK ALE ALE ALE
ALE ALE ALE
ALE ALE ALE
SRCE NA TEREN!!!!!!
Dakle, sve je jasno. U mom vozilu za sada, sudeći po interesovanju, Džoni, Fejz, Kiza i ja. Najverovatnije je jedno mesto popunjeno, jer tasta vozimo iz Zemuna do Stojnika, taman da nas taktički potkuje, lolo.
Svako preko toga može sa Enemijem, ako se ovaj odluči da ide. Putarina kod mene je između 200 i 300 dinara :)
E da, ne znam ko vodi Facebook nalog za Stojnik, ali je car totalni!
Ostavićemo ga na tom poslu kada preuzmemo klub!!!
Волео бих доћ', међутим нешто сам здравствено нестабилан (лололо), тако да видећемо до недеље како ће се ствари одвијати. Тим лекара посматра моје стање и даће свој коначни суд у недељу ујутру.
ајде људи да се скрпимо да одемо поново сдва аута бре!!
Ajde!
људи а ВОС у суботу опет? мислим да знају људи?
JA DOLAZIM!
Takodže.
U subotu najverovatnije nisam tu, a za nedelju cete biti blagovremeno obavesteni! JEBI STOJNICEEEEEE JEBI STOJNICEEEEE
ako je u 11 tu sam
Ja radim u subotu, jbg. Treniracu popodne za nedelju.
Fifti fifti davozim za Stojnik, ali ne igram takoda ako idem Stojičanci možete sa mnom.
Ja najverovatnije dolazim sutra,jes'da iskasljavam pluca od proslog fudbala...al ne moze fk gubitnik bez svog odbrambenog igraca!
Spreman sam da razrogacim Rogacu i nastavim golgeterski niz! Ona picka iz OFK-e me imitira, moj gol je stoput bolji! Hocu bre da me imitiraju Ronaldo i Messi, a ne te jajare! Postavljam standarde, nabijam komplekse!
Ja sam mrtav bolestan, al pijem antibiotike, tako da nadam se da ću biti valjan do nedelje. Baš mi se jebeno igra!
Ja nisam tu u subotu jbg. Skupite se koliko va smože, makar na bleju malo.