Vukajlija Ol Star fudbal

1. Koliko se meni igra... Aj ako nas ne bude za subotu, recite da povedem ja ekipu jednu ako skupim

2. У суботу сигурно не играм, за недељу још не знам.
    Густи, идеш ти у недељу?

3. Pa ja bih voleo ako ima mesta. Ima li onda išta u subotu?

4. Па морају ићи бар још једна кола, ако Деки буде возио биће за БВДЛГ (Како се бре овај човек зове!?) и још 2-3. Не знам колико Деки прима у колИМА. лололо

5. Nešto mislim da je aleksandar. Ali nemoj da mi veruješ. Bvldga :D Deki prima 5 komada u kolima. Možda bih i ja mogao da uzmem kola. Nemam pojma. Čekam Agilaresa sa nekom zvaničnom info

6. Ма знам му право име него не могу да погодим редослед слова. х)
    Агиларес треба да нам каже колико људи можемо да доведемо, а затим људи треба да се јаве. лололо

7. Meni prešlo od fejsa Blajvaga, al glupo mi da zovem čoeka tako. Iako on sad ovo gleda :D
    Kad se javi agilares, dogovorićemo se. Pošto idem sad, javni mi ti šta i kako

8. Важи, обавештаваћу те.

9. Isti broj ljudi kao prosli put. Ne bi trebalo vise. Sta stane u dvoja kola, to je to.

10. Zoki ne igra u nedelju. Dodatno mesto kod mene.

11. Lololo JA NE PRIMAM!

12. sutra rmbačim od ranog jutra u dvorištu, tako da opet ništa od mene...

13. Koliko nas ima za sutra?
    Ja bih mozda mogao da iscimam nekoga...samo kad bih znao da ce nas biti bar par,da ne cimam ljude bezveze...

14. сутра значи има фудбал у 11 на ади?

15. Ima fudbal, ali ne znamo koliko ima fudbalera. Laki, Gusti, Fejz, Grifin i ja lol.

16. ја бих могао ако буде, ал нећу да се цимам ако нас има 5

17. Dovešće svako po nekoga izgleda, budi u toku. Možda i ja navatam ortaka nekog.

18. Ajde ljudi, skupite se nekako, da živi VOS dokle god je suvo!

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.