Ja u kranjem slucaju mogu da vozim u Stojnik, al' ondak bih ostavio svecu da se vucara po prevozu sa kraja na kraj grada. Inace, Fejsa ne dolazi sutra, a igra u nedelju. Tako da, ako Deki ne vozi, ili Enemi, ili Gusti, ja cu voziti,pa imamo dvoje kola. Kod mene mogu ja + 3 co'eka!
невезано, искористићу да као генерални секретар, управном одбору клуба упутим предлог на разматрање, о почетку тренинга на трави у што скоријем временском року. замолио бих вас да се изјасните.
Davide, možeš sutra na trening na travi. Koliko nas ima za sada, ko ide? Kod mene u kolima još jedno mesto više, pošto tasta ne vozim. Dakle sa mnom u kolima Džoni, Fejz i Marvelj za sada. Može još jedan. Vidim da idu Bvdlga, Gusti, Deki (ali ne igra), Enemi možda, kao i Arlovski. Neamnadimče, gde si ti?
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
Ja u kranjem slucaju mogu da vozim u Stojnik, al' ondak bih ostavio svecu da se vucara po prevozu sa kraja na kraj grada. Inace, Fejsa ne dolazi sutra, a igra u nedelju. Tako da, ako Deki ne vozi, ili Enemi, ili Gusti, ja cu voziti,pa imamo dvoje kola. Kod mene mogu ja + 3 co'eka!
E jebem ti život, sad nas je 5 ponovo lol.
Ja nažalost ne mogu sutra. U nedelju mogu, i verovatno ću ja voziti. Ali videćemo još sutra
2 na 2? Agi gde je snimak lololol.
Ajte bre ljudi, igra mi se fudbal.
Ne znam koji kurac onda da sutra dolazimo. I meni se igra, ali brate da se cimam za 2 na 2, zajebi.
Dovešće Laki i Čak par njih, reče još neko....biće vas.
Aj onda, će dođem.
Ma malo nas je znamo to, ma nema nas ni sto
i nikog se ne bojimo samo tebe ludo volimo
ALE-ALAL-AEEEEE ALE-ALE-ALEEEEEE!!!!
http://www.dicty.info/slika/b/farm2/1361/5117585151_0f28b0ea48/Baklja.jpg
Dolazi i jedan moj ortak,aj samo dodjite,i jel imamo loptu?Valjda fejz inace donosi loptu,a ako on ne dolazi...
E ipak ne dolazim, ni onaj moj ortak sa faksa.
A ni Laki...
E baš ste neki lolol. Je l' ovo prva nedelja bez VOS-a uopšte?
ништа онда.
невезано, искористићу да као генерални секретар, управном одбору клуба упутим предлог на разматрање, о почетку тренинга на трави у што скоријем временском року. замолио бих вас да се изјасните.
Davide, možeš sutra na trening na travi. Koliko nas ima za sada, ko ide? Kod mene u kolima još jedno mesto više, pošto tasta ne vozim. Dakle sa mnom u kolima Džoni, Fejz i Marvelj za sada. Može još jedan. Vidim da idu Bvdlga, Gusti, Deki (ali ne igra), Enemi možda, kao i Arlovski. Neamnadimče, gde si ti?
Ja čim dođem s posla moram negde kopačke da nađem. Juče nisam uspeo.
Nemam Skajrim na poslu mamu mu jebem
Evo da ti bude teže... http://www.youtube.com/watch?v=w1AenlOEXao
Čim stignem kući ubiću četir zmaja :)
SHEAGORATH!!!
Deki što ti je isključen fon? Pokušavam da te dobijem. Znaš šta mi treba ako imaš? Kopačke. Polude da ih nađem negde.