Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
BAŠ STE JAJO!
Flafičasti dolaze kasnije, nemo' da se brinete ništa.
Krauč i ja ćemo da kasnimo malo, gužva ovde na izlasku iz Stoka, ali dolazimo.
не долазим ни ја јбг има вас, а имам неки исто фудбал где фале људи па оно, а ионако губитник није комплетан.
Koji vam je rac sta svi otkazujete zboj jebeno glupih razloga?! Dodjte da se sigramoo!
Ja krecem.
Evo i ovde da kažem da mi je žao što sam nekog naljutio ili štagod, mora Zoki da shvati da je ovo vukajlija i da se zajebavamo. A drugo, ja sam došao željan da igram i boleo me rac ko je sa kim i u kom timu, nismo šampionat - no društvo vikendom. Bezveze si se zakačio, a ni ja nisam trebao da produbljujem stvar raspravom. Ukratko, pružili smo ruke i prešli preko ovog danas, iako sam se žešće smorio što mi se i odrazilo na igru.
Bitnije od ovog gore, svidelo mi se što sam konačno potrčao u zadnjoj utakmici i dao dva komada. Manča odličan asistent i sve mi se čini da ću da pređem za flafičaste:) Eto toliko.
P.S. Agiju ću da instaliram lokator u patiku da ga vidim kad mi dolazi sa leđa:)
Lokator? Ja sam te valjano izvrteo i dok si gledao u mene, upravo u toj zadnjoj, lolo.
Agi popričaj sa Kizom jer je baš ispao indijanac i nemoj više da dolazi ako će onako da se ponaša. Ima nas mnogo mlađih pa se opet ne ponašamo tako a njemu i njegovim godinama baš ne priliči... Mir u svetu. Pis.:*
Arlovski priča istinu, mada nisam za toliko drastične mere lolol.
Ma serem! Al ono...
Je l' znaju svi koliko su tekmi odigrali možda lolol?
Znaš kako, ja sam se poneo k'o cava što nisam odreagovao, ali mene su učili da poštujem starije. Sad šta bi bilo bolje da sam nab'o kizu, pa da je on mene i da se potučemo i unakazimo, nisam u tom fazonu. Dosta je meni sukoba, imam ih i van terena, ali da jeste nezrelo ponašanje, jeste. Nije problem, mogu i ja da ne dolazim ako sam kriv nešto. Mnogo je bezveze ispalo da mene neko fizički napadne jer sam rekao da uđe igrač koji ne igra često sa nama. Samo znam da sam se smorio žešće.
https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/557961_440450286041300_1225834839_n.jpg
хахахахахаха
E je l' sam zaboravio nekoga?
Manča, Kačamak, Debilko, Tuljan, Krauč, Raja, Gusti, Gonzo, Agi, Arlovski, Ninka, Andrej, Blejk, Kiza, Marvel, Školjkaboj.
EDIT: HAHAHAHAH KOJA POBEDA.
Manča 8, Kačamak 8, Debilko 7, Tuljan 8, Krauč 7, Raja 6, Školjkaboj 4, Gusti 7, Gonzo 8, Agi 7, Arlovski 5, Ninka 7, Andrej 4, Blejk 8, Kiza 1, Marvel 7.
Evo moje slobodne procene po pitanju odigranih utakmica, a vi vidite pa me ispravite.
Kod mene si ubo broj golova. lolo
Ja sam odigrao 3-4 tekme...
Arlovski, dao si 4 gola i nijedan nije oficijalan lolol.
EDIT: Uzimajući u obzir da mi je pretposlednji post na prošloj strani, ajde idite i proverite koliko ste tekmi odigrali, statistike radi.
Ja sam igrao 7 tekmi, dao jedan gol i bio nepremostiva prepreka u odbrani. Od mene dosta.