Vukajlija Ol Star fudbal

1. Ja dolazim, jebeš mi sve.

2. Vreme je odlično lololo

Dolazim.
    JEBI G/F

3. SAMO PRAVI SAMURAJI DOLAZE PO OVAKVOM VREMENU! AJDE DA VAS VIDIMO OPAAAAAAAA

4. Ne dolazim, mora da se štreba, a sutra gubim ceo dan u NS, a u sredu mi je ispit, za koji sam dao pare da odložim da bih položio.

5. Uči Čače, uči. Treba nama na VOSu i školovanih glava lololo

Za sada kako stvari stoje, vreme nije baš toliko loše. Ako ne ljullne neko ozbiljno sranje sve je OK.

6. Vidimo se u 2 kod kamenja!

7. Realno evo sad gledam kroz prozor, suvo je napolju, malo je svježe, al' taman koliko treba. Vrijeme je odlično za fudbal, samo ako ne uspe odjednom iz ovih oblaka.

8. Ma šta gledate kroz prozor uopšte?!? Igra se, rešeno je. Ako počne da pljušti, idemo na vops.

9. KAKO DA VIDIM ŠTA DA OBUČEM AGILNI DECXKO

10. Ja uvek znam šta oblačim hehe.

11. Ti šta hoćeš, ali Gubitaši nek obuku ono što se lako skida.

12. Ne treba da nose vazelina, dovoljno je vlage u vazduhu opaaaa

13. Ljudi ne dolazim, vreme je teško sranje, a stvarno mi se ne čeka da svakog trenutka prospe neka govna odozgo.

14. I Džoni mi je otkazao...

15. Agilares preveliki mi je rizik da se cimam sa Bežanije i da me sobali kiša.

16. Pa pokupiću te kod studenjaka. Idem kolima.

17. preskočiću i ovaj vikend, nisam još ni ozdravio kompletno, iskašljah guštera jutros... a i vreme mi se ne sviđa nikako... SPORCI POZDRAV, pa se vidimo!

18. Al' ste paperjasti. Gonzo torimau, ja se cimam sa Fontane, mo's misliti ako padne kisa da cu se istopiti do gajbe! JAJO STE!!!1

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.