Vukajlija Ol Star fudbal

1. Laki je rekao da gleda dva sajta. Na jednom ima kiše 40%, na drugom nema šanse. Znači da su njegovi procenti za dolazak 80% (vidim da nisi mogao da izračunaš, pa da ti pomognem).

2. Ja dolazim ako neko neće da me bije lololo

3. Znači Marvelj dolazi 3%, lolo.

4. Шта Бузди значи ово "у најачем саставу"? Ел то значи да не долазимо? лолололо
    Где је уопште то село? Не верујем да ћу моћи да дођем, ал ваљало би разјаснити. лоло

5. (vidim da nisi mogao da izračunaš, pa da ti pomognem).

Prob'o vid'o ne ide mi, odust'o :)

6. I enemije, hvala sa s zakasnjenje :D

7. Ја ћу да прескочим овај, да се залечи нога јебежга. Изгледа да се Флафичасти неће скупити, неће имати ко да доминира :(

8. Ko ide sutra u Lisović? Ko može da vozi? Javljajte, pa da javim i Andreju, Kizi...

EDIT: Ja stižem tek na 2. poluvreme.

9. Фак, то је сутра? Нисам ни гледао датум, мени у глави недеља... Па онда дефинитивно нема шансе да стигнем.

10. Izgleda da pomeram proslavu sopstevong rođendana za nedelju! Jebeš rođendan, VOS je VOS. DOLAZIM!

11. ја не могу , и реците бузди да не заказује више пријатељске а да нису викендом, која је сад то фора, као играмо пријатељску ванредно колололо

12. Ja ne dolazim sutra 100%. Na VOS dolazim 87% u četri a 100% u pola šest.:*

13. E da, pošto će mi biti rođendan očekujem da me pustite da prođem ceo tim, ali da odglumite toliko uverljivo da ja stvarno to pomislim. Gol nije bitan jer što kaže drug Savićević "Imate igrače kojima je gol sve. Meni nije bio. Živio sam za drbling"

Ako bude uletela neka veća kinta na kladži i ako bude bilo malo ljudi častim lolo

14. Ja radim, ne mogu u Lisovic, a u subotu zeni rodjendan, tako da nema nista ni od VOS-a!

15. Rajo, ako nisi primetio, mi te i puštamo da driblaš, samo ti preteraš i počneš samog sebe. Tu ti mi već ne možemo pomoći lololo

16. Nisi mogao više da me uvrediš. Ništa me ne dotiče kao kad mi neko kaže da driblam sam sebe

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.