Inače, pita me Svebor, Čakov ortak što je ranije dolazio, u Partizanovim majicama je stalno bio, pa oće da dođe i da dovede 2 druga. Šta da mu kažem? Što se mene tiče, ok je momak, solidno igra, ranije je dolazio neka ga.
Ako je smotan i ima dve leve, dočekaćemo ga oberučke. A ako je bivši pro, saftajte mi kobas vi što dovodite bivše Čukarce i Bežanijce. Ovo je VOS, a ne njihova stres-terapija. Ščuo, Arlovski?
Nije los, igra bolje od mene... al ko ne igra bolje od mene lololo
A ti, sta to cujem od Mance da oces da predjes kod Flaficastih???
E ne's moc' kolega! Dok je ljudi casnih a visprenih u Gubitniku, Marvel nece biti prodan flaficastima! I privedi nam cimera da igra za nas, nasi skauti su ga procenili, kazu da mora da se popuni rupa koju je Manca ostavio za sobom.
Ljudi, ja zaboravih vamo da vam ostavim predlog VOS himne. Pravljena je pesma generalno za par mojih domorodačkih idiota, ali smatram da ovo treba vamo da delimo.
Nije finalna verzija zapravo, ali dok snimimo pravu, proći će možda i godina, tako da jašem uz ovo.
English Blue Square North, odatle ćemo da počnemo da šijemo, lololo
Realno, iako sam izgladio onaj sukob sa Zokijem, sledeći takav bi me verovatno udaljio sa terena. Videću kako se sve odigra sledeće kolo i gde ću da igram. Kod Mančinog tima sam se snašao bolje jer su mlađi igrači, više trče, a pogledajte statitstiku i videćete da ja imam najviše odigranih, najviše i trčim, taj stil igre mi odgovara, te sam tako prošlu tekmu i dao 2 komada.
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
Ubačeni ste, spisak je apdejtovan, apgrejdovan da ne kažem lololo
JEBATI KARATI GUBITNIKU KITU UUSTA STAVLJATI!
Inače, pita me Svebor, Čakov ortak što je ranije dolazio, u Partizanovim majicama je stalno bio, pa oće da dođe i da dovede 2 druga. Šta da mu kažem? Što se mene tiče, ok je momak, solidno igra, ranije je dolazio neka ga.
Nije los, igra bolje od mene... al ko ne igra bolje od mene lololo
A ti, sta to cujem od Mance da oces da predjes kod Flaficastih???
E ne's moc' kolega! Dok je ljudi casnih a visprenih u Gubitniku, Marvel nece biti prodan flaficastima! I privedi nam cimera da igra za nas, nasi skauti su ga procenili, kazu da mora da se popuni rupa koju je Manca ostavio za sobom.
Neka dođe Ninčilo slobodno.
khm
Manča je zbog toga i napustio gubitnik. Gledam ga u flafičastim i izgleda mi baš ispunjeno.
Mada Arlovski obrati pažnju i na ovaj detalj iz redova gubitnika:
Predlažem im da batale gubitnik-flafičasti podele i naprave flaffy united. Ista je to sorta...
Ne biste vi tako pricali da je Kiza ovde sad da se dere na vas i zavodi red!
Lololo, jes vala zvucalo gej... al mora neko da misli na buducnost kluba, kad se Fejzara nesto ne pojavljuje i ne vrbuje mlade talente iz Ostruznice.
Hahahah Fluffy United. NE DAMO KRAUČA!
Dolazim ako ozdravim.
Ljudi, ja zaboravih vamo da vam ostavim predlog VOS himne. Pravljena je pesma generalno za par mojih domorodačkih idiota, ali smatram da ovo treba vamo da delimo.
Nije finalna verzija zapravo, ali dok snimimo pravu, proći će možda i godina, tako da jašem uz ovo.
Nadam se da će vam se svideti. :)
https://soundcloud.com/chavez90/volej-ina
мени се свиђа, готивно је :)
Ne mogu da čujem, jerbo su nam zakinuli Tjuba na poslu. Kad dođem kući poslušaću.
Davide je l' dolaziš u subotu na VOS?
Dođi Davide boktejebo ispalio si prošli put.
па да ено на списку сам, требало би скоро сигурно долазим.
TOOOOOOOOO!
English Blue Square North, odatle ćemo da počnemo da šijemo, lololo
Realno, iako sam izgladio onaj sukob sa Zokijem, sledeći takav bi me verovatno udaljio sa terena. Videću kako se sve odigra sledeće kolo i gde ću da igram. Kod Mančinog tima sam se snašao bolje jer su mlađi igrači, više trče, a pogledajte statitstiku i videćete da ja imam najviše odigranih, najviše i trčim, taj stil igre mi odgovara, te sam tako prošlu tekmu i dao 2 komada.
Marvelj rešio da proba nešto novo i osveži svoj seksualni život.