Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Jebi, jebi, ja već naručio lokatore pa da vidim kako ćeš da prođeš lolo
е немој да доводите ток што оће још два другара да доведе боле ме курац, могу ја сад да доводим сваки пут 5 другара из краја и као играмо, баш је фора вос и људи одавде.
мисим кењам, ај као једном ал срање је немој да долазе ти са стране више, макс један другар нечији некад а не сад ту њих 13.
Jebote ima vas preko dvajes.
Maaamaaa-lo nas je znamo to, ma nema nas ni sto
i nikog se ne boiiiiimo samo tebe ludo volimo!!!! :trš-trš:
FLAFY JUNAJTED!!!
Docice dan kada ce i Sale stupiti u jedan od timova..
KLADIJONICO DAJ PARE!
AJDE KLADŽO
ČASTI SALETA
ČASTI SALETA
ČASTI SALETA
AJDE KLADŽO
ČASTI SALETA
ČASTI SALETA
ČASTI SALETA
Čavo pesma je izkobjašnjavala skroz.
VOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOS!!!!!!!!!!!!!
Džoni, red bi bio da povećaš moju šansu za dolazak, jer kao što sam već reko JEBEŠ ROĐENDAN ŽIVEO VOS!
JEBAĆEMOSTEVOJNO!
A iskreno slazem se sa ovim sto David rekao, iako nikada nisam bio deo VOS-a..
Ipak ovo je Vukajlijaski fudbal, gde igraju jelte, Vukajlijasi..
I ja se slažem. Mogu ja stalno da dovodim moje bivše kolege iz kluba koji šiju, ali neću jer tako sam u mogućnosti.
Da se i ja javim, obzirom da sam doš'o juče u BG. Šanse za moj dolazak su oko 58%, al' bi mogle da se povećaju posle jednog razgovora koji ima dobavim večeras. Radujem se da vas vidim, ukoliko budem mogao. pozzz
Pusti ga ženoooo!
Sad tek videh drugu opciju razumevanja mog posta. AHAHAHAHAHHAHA:))))
http://www.dodaj.rs/f/p/43/3mJmLciB/fluffy-utd.png
Pusti ga mužuuuu
Pustite Marvela kod nas ovaj fudbal sad, u manjku smo sa igračima pa ćemo videti kako se odvijaju stvari lololol.
Inače, Davide, divan nam je grb, duboko se zahvaljujemo.
Mene samo nije jasno kako ja imam najviše utakmica... I što se tiče šorke, ja bih poručio samo NE PRIČAJ SA NJIM ZABODI GAAA! Šalim se, Marvelj je odlično postupio što nije ušao u dalji konflikt. Ja malo kasnim sa komentarima, jedno 5 dana lolo, al nema veze. Arlovski privatnik jebo ga u prkno međed bosanski
Zahvaljujemo se i Džoniju na rečima upućenim Flafičastima na kraju prvog posta, ne znam kako nisam primetio to ranije lolol.
Статистика је комплетно сумњива... лоло
Ал ајде, нека вам буде.