Vukajlija Ol Star fudbal

1. Долазим и ја да трчим као луд.

2. Agi dao 4 gola u subotu.

3. То зато што није било искусних голмана

4. 137% долазим као што рекох

5. Meni najviše odgovara 16h, mogu da stignem i u 15h, u 14h nikako. 17h je kasno, rekao bih :)

Uglavnom, šanse za dolazak - 100%

6. уствари најбоље би било у 4 да буде. ја радим капирам до 4 и могу директ с посла на фуцу пошто радим у жарковима... а ако се скупите у 3 курац, џаба ми да долазим у пола 5, 5

шансе за долазак 25 посто :(

7. Ada Ciganlija, subota, 16:00, kod kamenja

01. Arlovski
    02. Agilni
    03. Školjkaboj
    04. Deki
    05. Drug Raja
    06. David
    07. Fejzbuk
    08. Tandrčak
    09. Dvorf
    10. Manča
    11. Tuljan
    12. Kačamak
    13. Debilko
    14. Ombre

Fudbal je pomeren za 16:00

8. TO DŽONI, DRAGO MI JE ŠTO JA I AGILARES IMAMO PROTEKCIJE KEKEKE :)

9. E PA DO JAJA ONDA, I JA STIŽEM TAKOĐE!

10. Nema šanse da dođem ni ovaj vikend zbog posla.

11. Prijavljujem Tuljana, Kačamka i Debilka, ne prate temu, a dolaze.

12. Video sam Ombreta malopre, reče da dolazi u 4 sto posto, ali on ima dugu istoriju ispaljivanja lolol.

13. УЛЕТЕЋУ ТИ У КУК МАНЧЕСТЕРЕ, НЕМА ВЕЗЕ И ДА ИГРАМО У ИСТОЈ ЕКИПИ

14. Ombre das doš'o na fudbal, man se droge lololo

15. Jeste Ombre ne ispaljuj lolo

16. 10. Manča

ZNA SE KO JE DEBELA DESETKA!

17. Otkazana je utakmica u Stojniku u nedelju, čisto da vas obavestim. Ali zato...

Obaveštenje. 28.04.2013. Nedelja Održace se Turnir u Velikom fudbalu u Guberevcima sa Početkom u 11:30h. Svi Igrači klubova da budu na Terenu u 11h. Na Turniru Ucestvuju 4 ekipe. To su. Fk.Mladost Gub. Fk.Stojnik.Fk.Vojvoda i Fk.Tigrovi. Ucešce Po ekipi gajba lav piva. Pobednik Turnira dobija 4 gajbe lav piva. Uigravaju se Timovi Za ligu Šanpiona. Uz Dobro Druženje i Zezanje igrace se lep Fudbal.

18. Jel ima neko neki savet za penale u malom fudbalu pošto danas branim(Čkolski turnir), pa su mi muka penali zato što likovi sa 4-5 metara šutiraju punom snagom u okvir gola i onda...

OVAJ DEKICA JE LUD
    http://www.youtube.com/watch?v=pSFAcJfCmHc

19. Na Turniru Ucestvuju 4 ekipe. To su. Fk.Mladost Gub. Fk.Stojnik.Fk.Vojvoda i Fk.Tigrovi

Зајеби ме Стојника, ја оћу да играм за ВОЈВОДУ!!!!1231