Vukajlija Ol Star fudbal

1. Jel ima neko neki savet za penale u malom fudbalu pošto danas branim(Čkolski turnir), pa su mi muka penali zato što likovi sa 4-5 metara šutiraju punom snagom u okvir gola i onda...

Изађеш ко Зоки три метра испред гола док се они залећу. лололо

2. Вршим пресинг на Судију да пенали нису валидни к'о киза на фејза ономад.

3. Jel ima neko neki savet za penale u malom fudbalu pošto danas branim(Čkolski turnir), pa su mi muka penali zato što likovi sa 4-5 metara šutiraju punom snagom u okvir gola i onda...

Opcija 1:
    Čekaš ih na refleks. Ako zapinju šutiraće nepreciznije, ako su niže dižeš nogu tako da ti butna kost bude paralelno sa zemljom, koleno savijeno pod 90 stepeni po potrebi ga savijaš tako da se podkolenica kreće u pravcu gol linije, odgovarajuća ruka se spušta prema kolenu do 20 cm iznad istog uz blago naginjanje grudnog koša na odgovarajuću stranu. Tako pokrivaš 80% polovine na koju ide lopta. Nikad ne pokušavaj da udariš loptu, neka ona udari tebe, tako se nećeš zajebati i lopta će se odbiti u polje.
    Opcija 2:
    Procena, pokušavaš da pročitaš igrača gde će šutirati. Zapravo to je nemoguće ali ti se postavljaj tako da govorom tela navedeš igrača da šutira u stranu u koju želiš. Vodi računa o detaljima, kontakt očima, blago otvaranje strane, zavaraj ga da si nesiguran. Ako uspeš da ga navedeš gde će šutirati postaraj se da kreneš na to mesto pre nego što šutne loptu. Takođe jako bitno je da gledaš kako mu je postavljeno stopalo: da li ga otvara za unutarnju tj. da li će gađati stranu, ako ide punom projektuj u glavi kuda bi lopta mogla da završi.
    Opcija 3:
    Stoj u mestu i ne pomeraj se koliki si postoji mogućnost da te pogode :)

Nikad ne idi napred (ovo što kaže enemi) tako će te uhvatiti u raskoraku i nećeš moći da reaguješ, u principu je bitno da praviš što manje pokreta pre samog pokušaja odbrane.

Ali, opet, šta ja znam, nisam golman, niti znam da branim. :)

4. Stoj u mestu i ne pomeraj se koliki si postoji mogućnost da te pogode :)

+1
    Fala deki!

5. Nikad ne idi napred (ovo što kaže enemi) tako će te uhvatiti u raskoraku i nećeš moći da reaguješ

Каквом раскораку, Зоки је већ прешо тих три метра пре него што ти шутираш. хД

6. Ko mi tako odbrani penal, daću mu sto evra! xD

7. Зоки одбранио прошле суботе све тако...

8. Ko mi tako odbrani penal, daću mu sto evra! xD

Challenge accepted.

Nikad ne idi napred (ovo što kaže enemi) tako će te uhvatiti u raskoraku i nećeš moći da reaguješ, u principu je bitno da praviš što manje pokreta pre samog pokušaja odbrane.

Zavisi od situacije do situacije, ali kada si jedan na jedan sa napadačem i on kao majmun se zaleteo napred i oće što pre da šutne, a nema dobru kontrolu lopte onda samo izletim i čim ja izletim njemu se smanjuje izbor uglova ka golu i uvek promaši.
    Ali ako igrač ima kontrolu a 1 na 1 se igra, retko kada ja tu izlazim i ondačesto čujem

Član "kizo" je rekao:
    ISTRČI NA NJEGA KOJI PIČKU MATERINU

9. Е ал мањи проблем код тог излетања је што то не смеш да радиш.

10. Challenge accepted.

Proći će ti kroz uši.

11. Кад се сетим пре једно 2 месеца кад сам играо у балону са ортацима... Иде лик на мене затчо се ко коњ и ја само излетим и бацим му се под ноге, ухватим лопту а он директно на патос.

12. Imaš i na sreću. Stojiš u mestu i mili sekund pred šut se prosto baciš na jednu stranu i ako keo je šutnuo tu, šanse su velike da ćeš odbraniti. Ako nije, jebiga.

13. Ada Ciganlija, subota, 16:00, kod kamenja

01. Arlovski
    02. Agilni
    03. Školjkaboj
    04. Deki
    05. Drug Raja
    06. David
    07. Fejzbuk
    08. Tandrčak
    09. Dvorf
    10. Manča
    11. Tuljan
    12. Kačamak
    13. Debilko
    14. Ombre
    15. Andrej
    16. Zoki Munja
    17. Blejk Grifin

Fudbal je pomeren za 16:00

14. I Zoki dolazi.

EDIT: Verovatno i Andrej.

15. A mene nema
    A mene nema
    A mene nema
    Idem na svadbu HEJ!

16. Jel ima neko neki savet za penale u malom fudbalu pošto danas branim(Čkolski turnir), pa su mi muka penali zato što likovi sa 4-5 metara šutiraju punom snagom u okvir gola i onda...

Na procjenu, u stranu i ne mrdaj sa gol linije. Ti si visok pa možeš da zauzmeš "pauk" stav, malo raširiš noge i ruke digneš u vis( ma ko kad te drotovi pretresaju) i onda ovi ne znaju gdje da šutaju. Malo ljudi zna da izvodi penale, il je spizde u kuruze il odvale u okvir gola, tako da ne moraš da se brineš, male su šanse da će te pogodi u glavu :DD
    E da, možeš i da se prodereš kao da tjeraš vrane kad igrač krene ka lopti.

17. papučar

Još da počnem i Viskas da jedem i to je to lololo

18. E jbg, nije fudbal bez Džonija, on mu dođe ko jedna od ikona VOS-a. Ko Gigs na FIFI.

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.