Ne Enemy b'ate na Šanzama :)
Ал ја нисам код цветка, а Шанзам није на Коњарнику нег у Калуђерици, а и ја идем колима хД Збуњујеш ме Деки много! лоло
Šanzam dolazi 309kom do Cvetka pa rekoh da ne kasni, opet. :) I ti mene kakve veze Konjarnik ima s bilo čim ovde? lololo
E, hoće biti još neko žensko tamo? Šta da radim tamo sama...? :)
Povredjen sam, ali ipak cu doci. RAZBICU VAS SAM!!!
To bre 7ico naša! FMN praviću ti ja društvo uz aut liniju, ovi moji već soliraju :)
Bratic, da se ponovi ona tvoja i moja prva partija. Red je i da taj Manchester pukne jednom u gostima, sta sad?!
Dolazim ja u dresu Partizana! A FMN, svakako će da me izbace iz ekipe poslije prve tekme kad vide da nemam veze, pa ćemo da pijemo pelinkovac. :)
To ti kažem, samo da se složimo u napadu i nemaju čemu da se nadaju. RAZBIĆEMO VAM BUNKER!
Ovo cemo da vam radimo po terenu! IZDROBICEMO VAS!!! http://www.youtube.com/watch?v=PXhBzkwRiAE
Super onda :) Jao, Ninka, ne pijem ti ja pelinkovac... Nemam stomak za to :)
Колико се каним да дођем више на овај фудбал, то је страшно. Доћу сутра, као посматрач. :)
Dođi Buđene jebem te, da bude bar neko poznat. :D A Piješ li vodku FMN? :)
Šanzame, 'de si u Kalu City-u? :D Ja bih možda i doš'o sutra da malo branim, s obzirom da sam vido da vaše fudbalske veštine i nisu nešto mnogo odmakle od mojih (čast izuzeTcima) ali mi sutra dolazi neka rodbina tako da ove nedelje nema šanse.
Samo da nam kiša ne udari, evo ga zagrmilo.
I to slabo, Ninka :))
E onda neš pit ništa što ću donijet'. :P
Neće biti kiše. Vrlo vrv da će posle vrhunskog fudbala biti priređen mali banket, razlog više da nas dođe što više, zezanje zagarantovano. :)
Pa ništa onda, praviću ti društvo :)
E onda ima da simuliram povredu u 5. minutu. :)
Što odma' ne reče, sunce ti! :D
Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.
MyCity Forum · 4. Februar 2009.
Ne Enemy b'ate na Šanzama :)
Ал ја нисам код цветка, а Шанзам није на Коњарнику нег у Калуђерици, а и ја идем колима хД
Збуњујеш ме Деки много! лоло
Šanzam dolazi 309kom do Cvetka pa rekoh da ne kasni, opet. :) I ti mene kakve veze Konjarnik ima s bilo čim ovde? lololo
E, hoće biti još neko žensko tamo? Šta da radim tamo sama...? :)
Povredjen sam, ali ipak cu doci. RAZBICU VAS SAM!!!
To bre 7ico naša! FMN praviću ti ja društvo uz aut liniju, ovi moji već soliraju :)
Bratic, da se ponovi ona tvoja i moja prva partija. Red je i da taj Manchester pukne jednom u gostima, sta sad?!
Dolazim ja u dresu Partizana! A FMN, svakako će da me izbace iz ekipe poslije prve tekme kad vide da nemam veze, pa ćemo da pijemo pelinkovac. :)
To ti kažem, samo da se složimo u napadu i nemaju čemu da se nadaju. RAZBIĆEMO VAM BUNKER!
Ovo cemo da vam radimo po terenu! IZDROBICEMO VAS!!! http://www.youtube.com/watch?v=PXhBzkwRiAE
Super onda :) Jao, Ninka, ne pijem ti ja pelinkovac... Nemam stomak za to :)
Колико се каним да дођем више на овај фудбал, то је страшно. Доћу сутра, као посматрач. :)
Dođi Buđene jebem te, da bude bar neko poznat. :D A Piješ li vodku FMN? :)
Šanzame, 'de si u Kalu City-u? :D Ja bih možda i doš'o sutra da malo branim, s obzirom da sam vido da vaše fudbalske veštine i nisu nešto mnogo odmakle od mojih (čast izuzeTcima) ali mi sutra dolazi neka rodbina tako da ove nedelje nema šanse.
Samo da nam kiša ne udari, evo ga zagrmilo.
I to slabo, Ninka :))
E onda neš pit ništa što ću donijet'. :P
Neće biti kiše. Vrlo vrv da će posle vrhunskog fudbala biti priređen mali banket, razlog više da nas dođe što više, zezanje zagarantovano. :)
Pa ništa onda, praviću ti društvo :)
E onda ima da simuliram povredu u 5. minutu. :)
Što odma' ne reče, sunce ti! :D