E jebem te luda. :) Ako ćemo u 7, onda roštilj otpada. Ili fudbal. Ma kako god, meni je samo da se skupimo. A može i varijanta u 11, pa onda da se ždere poslije fudbala, da ode neko autom do mesnice i uzme meso, da se to ne pokvari na suncu.
иначе на страну то што ми је најдражи лик Марвељ, због пантолица, а и највише волим кад му наместим зицер а он промаши, његова идеја је најбоља. да се пичи од 4 до 6 следећи викенд. и онда штиљро. Иначе ја колко се сећам, није се на крају склопијо договор каће бит ћевапа.. ил сам ја то пропустио
E jebem te luda. :) Ako ćemo u 7, onda roštilj otpada. Ili fudbal. Ma kako god, meni je samo da se skupimo. A može i varijanta u 11, pa onda da se ždere poslije fudbala, da ode neko autom do mesnice i uzme meso, da se to ne pokvari na suncu.
Ma u 7 izjutra fudbal! Nego, ko reče ono, Ninka - Bosanac iz udžbenika? :)
Hercegovac
Izvinjavam se :) Ali neko je tako rekao :)
Kastiga od vas... :)
Znači, dolazi i Tračica, super, neću biti jedina :)
dabome :)
ja već mesec dana dolazim lololo
sta radis?
Да, Трачица долази...............сваки пут...........
:kez:
sta radis?
Eo ništa, ono, čiliram. Kod tebe?
Искусно нас тролује, ми се наоштримо она испали.
ево ништа, блеа...
иначе на страну то што ми је најдражи лик Марвељ, због пантолица, а и највише волим кад му наместим зицер а он промаши, његова идеја је најбоља. да се пичи од 4 до 6 следећи викенд. и онда штиљро. Иначе ја колко се сећам, није се на крају склопијо договор каће бит ћевапа.. ил сам ја то пропустио
Ту се осети та... та.. Кохерентност... Та хијерархија, та повезаност и љубав два са*борца!
E'o, cekam tvoj klip. Ce bidne sutra, prekosutra?
saborca*
čega naoštrite moliću? lolo
наоштримо курчеве јебогати
a i ja svašta pitam..
Инкорпорирао сам то у свој надахнути пост.
Dođi Tračice, mala Tračica. lolo
Ne, stvarno želim da vidim tu tvoju kosu više jebemuzvezdusijanu!