Velika je verovatnoća da ću doći, ali ako me nema ne čekajte me. Idem malo kod stare majke za vikend, videću da se izvučem i vratim ranije u nedelju... Ali do 2h sam sigurno na adi ako ne pre.
Moram stići, ima dosta dugova da se naplati, lastica da se potrsi...
Nešto mnogo ljudi ne može da dođe, a Agilni je povređen. Nema ni Mustafe na golu.....ni Šanzam ne može. Nači Bebop, ja i Ninka samo....betonski zid ispred našeg gola lololo
Nešto mnogo ljudi ne može da dođe, a Agilni je povređen. Nema ni Mustafe na golu.....ni Šanzam ne može. Nači Bebop, ja i Ninka samo....betonski zid ispred našeg gola lololo
Ko mi bude dirao cevanice otkriće zašto me zovu Pepe kostolomac. Besciljno driblanje i vizija vrste zabijanje glave u beton nije ono što najbolje radim... :)
Za studente manje mesa, a više nekog povrća što je dobro za memoriju lololo
Velika je verovatnoća da ću doći, ali ako me nema ne čekajte me. Idem malo kod stare majke za vikend, videću da se izvučem i vratim ranije u nedelju... Ali do 2h sam sigurno na adi ako ne pre.
Moram stići, ima dosta dugova da se naplati, lastica da se potrsi...
Svak' bi da jede, niko fudbala neće. Pu.
Немам тај осећај најискреније, моје говно од високе мед. не мож се назове факсом никако.
Лоло јебеш меморију, кељ је добар за квалитет сперматозоида.
Mi Vukajlijaši i bez kelja po defoltu sigurno imamo ozbiljan kvalitet....kacmo rasni.
Ajmo klip...
Mislim da će Fk Lasta ovaj vikend biti oslabljena za Inzagija
Nači igra se na 0 0, dok druga ekipa ne capi na suncu
ma ja ću da dođem. boli me patka, ići ću smrdljiv na posao.
Svi na gol i samo ispucavaj! Taktika Zvezde '91.
Kace klip?
AGI ĐEE KLIP?!?!
Đoni će morati da igra Drogbu.
Ajmo KLIP!
http://www.youtube.com/watch?v=YKUOB8MN4Kc
Деки, страдаће твоје цеванице.
U meso Bebope! U meso!
Sva sreća pa su protivnici demoralisani i potpuno bez trunke samopouzdanja lololo
Čim pređu pola, odma' po nogama lololo
A odakle Burnsa izvadi hahahahahahahha
Ko mi bude dirao cevanice otkriće zašto me zovu Pepe kostolomac. Besciljno driblanje i vizija vrste zabijanje glave u beton nije ono što najbolje radim... :)
Лол, можда си костоломац у својој категорији, али средња и супер тешка.......