Strane psovke- Psovke drugih naroda

1. Најгора псовка у Русина је колико сам чула: иди у мачкино дупе. Толико су их сузбили да су им и псовке укинули. Трахедија.

2. Кућеш више псовки но што ми имамо. Мада

Mađari kobjasnili.

3. Ja znam jednu!

Fuck you motherfucker - Jebi se mamojebcu

4. Ja mislim da se na italijanskom ''puši kitu'' kaže nešto ''ĆUPA''... tako su mi objasnila neka dalja braća iz Italije pre 3-4 godine

5. Ima na latinskom zanimljivih, neke baš i nemaju preterano mnogo smisla ali lepo zvuče

Futue te ipsum - Jebi se
    Te futueo et equum tuum - Jebo sam te i tvog konja (šta je konj skrivio?)
    Irrumator, fellator - Pušač
    Canis filius - Kučkin sin (ovo mi je sumnjivo kao uvreda zbog Romula i Rema)
    Interfice te cochleare - Zakolji se kašikom (Šešeljeva omiljena)
    Mentulam caco - Serem ti se na kurac (ne znam baš da li bi pominjao u jednoj rečenici svoju bulju i nečijeg bobana, al dobro, šašavi su bili ti rimljani)

6. Torta na nekom meksičkom slengu znači čupava pička.

7. "Пусти" значи педер на грчком :)

8. Na italijanskom krivina znači kurva. Na nemačkom kurc znači kratak i dik znači debeo. Nije psovka ali bar posluži :)

9. Mentulam caco - Serem ti se na kurac (ne znam baš da li bi pominjao u jednoj rečenici svoju bulju i nečijeg bobana, al dobro, šašavi su bili ti rimljani)

Ovo me ne čudi s obzirom da su bili veoma tolerantni i opušteni po pitanju peškira, gej kupatila (barovi) i tako tololo

10. Дафте курафте људи.

11. honde kanker - najgora od najgorih psovki u Nizozemaca.....kad te nazovu "psećim rakom"...pfffffff pussys.....

12. Grčki.... Pusti- Derpe. Kad igraš odbojku na pesku, lopta ide u aut, kažeš pusti, Jorgos se naroguši oće da se tepa.

Malaka im je kao Moronu, retardu... Koriste i kad ne žele da uvrede.

Ante Gamisu- teraj se, nosi se.

Gamoto- Da ti jebem...

13. carpe testis meum
    (haha, zgrabi mi svjedoka)

14. ћивша ноне

15. Arapski
    Airi Fe Sabahak - moja kita na tvom čelu
    Air il'e yeba'atak - dao ti Allah da budeš naboden otpozadi
    Gildak khashina awee - tvoja koža je veoma gruba
    Teezak jiyef - tvoje dupe smrdi

A ova mi najbolja
    Alaan abok labo abook, yabn al gahba okho el gahba, yal manyoch kess ommek o ommen yabetek! - Proklet neka je tvoj otac, njegov otac, kučkin sine, i tvoja sestra je kučka, a ti jebao svoju majku i njene pretke

16. VI You hit your finger with a hammer. What do you say?

(A) "Perkele!"
    (B) "Perkele!"
    (C) "Perkele!"

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.