Random predlozi

1. Риха Дисидент

Да се уведу неке нотификације за одређене сегменте Вукајлије. Ако не за коментара које ти неко пише онда бар за ПВТ. Тек сада укапира да имам поруку стару 2 дана.

Непотребно, само би успорило сајт. Имаш фала богу руке а и видиш лепо и способан си да отвориш пвт. Ниче Вујичићу и браћа Матићи, мени је жао ал нећете јебати преко пвта лооло

2. Одма' да знате, никад али НИКАД се неће увести ништа налик нотификацијама. Ово није фејс, и учинићемо све да остане тако. И да, ово није само моје мишљење, већ и мишљење администратора, свих модератора и 99 посто виђенијих чланова сајта.

3. Kad bi se to uvelo, prvi bih tražio trajni ban.

4. Da ti dođe neko na kućnu adresu i javi ti da imaš PVT, komentar plus odnosno neplus.

"Dobar dan, mi smo s Vukajlije, ako bi bili ljubazni da kliknete na forum pošto snažno vjerujemo da imate nepročitanu poruku."

5. To i ako odbije da uđe na forum da mu napišu na zidu "JA NE JEBEM" pa će ubuduće da posluša

6. Да банујете ове што смарају са реакцијама како јебени Феликс треба дувати јебену рамосову лопту. И да банујете све који праве сличне глупости и досађују са истим и спемују реакцијама.

7. Da banujete 80% reakcionara i ograničenje naravno.

8. Ограничење за реакције да се врати!

9. Ограничење за реакције да се врати!

10. Ја имам предлог да ви модератори на свом подфоруму напишете газди да оправи баг са пратиоцима. Послао сам му ја пвт ал није видо или га је болео курац да поправља.

11. ako si video da SimeSrbin ima 11500 pratilaca da znaš da to nije bag....ustvari možda i jeste, nerealno je da onakav čovek ima samo tolko!

12. Ограничење за реакције да се врати!

Ajde, ne mora 1000 poena, ali neka bude da ne mogu mladji od 14 godina ..

13. Па ти мислиш да му то није јављено ево већ неколико дана?
    За реакције му је речено чим је скинуо ограничење.

14. Коме смета баг са пратиоцима? То је каизен направио да би народ заборавио на остале проблеме! КАИЗЕН МИЛО!

15. Ххахахаха док читам микријев пост размишљам нешто и реко у себи КАИЗЕН ЈЕ КА' МИЛО кад на крај он то написа :)

16. Predlog: da se vrate iz groblja definicije Simeta Srbina. http://vukajlija.com/recnik/autori/110158

17. Предлог усвојен

18. Ovo za pratioce, neka stoji bag, lijepo izgleda a nikome ne škodi. Ako može da se meni doda još pratioca.

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.