RELNA- rerna
GARNISLA- garnisna
Laktoza-restoran La 'Choza
kreatin- kreatinin ( moja baba kad "cita" svoje analize)
dačija (automobili ili servis)- dakija
nerkoman- narkoman (drugaricina baba, koja se idalje druzi sa Zikicom Spancem,jbg, dementna je)
šangaj viza- šengen viza (kevina prijateljica, uveliko zivi u Nemackoj, zaboravila srpski, mada ga nije ni znala )
hipermangan- hipermarket (moj deda)
talibanci- cigani (moj deda)
hitna kola- ambulantna kola, kola hitne pomoci (kevina prijateljica, ova Nemica)
е, било и оно раније, сећам се још сам клинац био, отишао једном да купим кеви пљуге, хтела да види какав је вајсрој, и тражим ја продавачици вајсрој, она ме збуњено гледа, ја опет, кад она ваљда сконта и виче "а вицерој тражиш!". хаха, јебојепаслуди.
ijaooo :D dobra tema
RELNA- rerna
GARNISLA- garnisna
Laktoza-restoran La 'Choza
kreatin- kreatinin ( moja baba kad "cita" svoje analize)
dačija (automobili ili servis)- dakija
nerkoman- narkoman (drugaricina baba, koja se idalje druzi sa Zikicom Spancem,jbg, dementna je)
How bout sa Š?
ja pisem osisanom latinicom, ali ko je shvatio shvatio je :)
onda znam da kazu iskusne domacice:
CIMENT- cimet
ulica admirala Geparda- admiral Geprat, ovo je najcrnje i najvise me me nervira.
Доро, ти си баш одлучила ноћас да се бавиш истраживачким радом.
džakuzi -đakuzi ( negde cak i jakuzi)
ponfri- pomfriT
nije istrazivacki rad, skupljalo se tokom godina :D
ДОРО ИСТРАЖИ МЕ ЈАКО!
Dal je moguce da je ovako retardirana tema stigla do 14. strane?
ја сам баш скоро расправљао шта је исправно, гарнишла или гарнишна, и испало је да је правилно и једно и друго.
šangaj viza- šengen viza (kevina prijateljica, uveliko zivi u Nemackoj, zaboravila srpski, mada ga nije ni znala )
hipermangan- hipermarket (moj deda)
talibanci- cigani (moj deda)
hitna kola- ambulantna kola, kola hitne pomoci (kevina prijateljica, ova Nemica)
daj, Radmilo garnisLa je neispravno.
Dal- da li, da l' haha
ама кати кажем, исправно и једно и друго. 'де је сад џими да потврди?!
алајнер уместо ајлајнер!!21
da, da i to za alajner.
Nema da Dzimi potrvrdjuje, ja kad ti kazem!
е, било и оно раније, сећам се још сам клинац био, отишао једном да купим кеви пљуге, хтела да види какав је вајсрој, и тражим ја продавачици вајсрој, она ме збуњено гледа, ја опет, кад она ваљда сконта и виче "а вицерој тражиш!". хаха, јебојепаслуди.
kao za winston plavi- pometnja u trafici, kad se trazi winston blue, ahaah, znam za viceroj, kako ne
Мој ортак питао ортака, "шта то пушиш, ааа, винсрој"
Vinsroj se pusi kad se nema za zobranje ili davidov