Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Čoveku od 105 kila nije potrebno - ako nekog imam želju da olešim, ima ščim :)
Plivanje oko godinu.
Basket 6,7 meseci.
Biciklizam 2,3 meseca.
Odbojku prvo 5 meseca, pa sad vec 2 godine.
Interesantno. Eto, moja sestra veoma ozbiljno trenira atletiku, sedmoboj, čini mi se. Znam da stalno kukaju za opremom i da se snalaze na različite kako i gde da treniraju, jerbo kod nas i nisu neki uslovi. Žalosno. A kraljica sportova, navodno...
Baš ''trenirao''?
Pa voznja do jastrepca i nazad. Skoro pa svaki dan.
U trecem osnovne upisao klarinet,napustio posle jednog polugodista zbog jebenog solfedja.Mogao sam biti novi Boki Milosevic.
Posle toga odbojka,trenirao do 6og razreda.
Od sestog do osmog trenirao dzudo sa sestrom,ona i sad ide,ja prestao pre 3 godine.
Tenis 2,3 meseca.
Fudbal 2,3 meseca.
Basket 6 godina.
Jedenje gibanice 20 godina.
Fudbal godina-dve
Košarka četvrta godina
Kada sam bio veoma mali trenirao sam solfeđo.
Strelicarstvo, Fudbal, Lakros i sada treniram Karling... Odlican sport!
Gde, 'leba ti?
Kacam bijo mali, treniro sam sket, sad blejim u kraju i varim vutre ket.
Mnogo dugo trenirah taj sport.
Kacam bija mala trenirala sam karate, aikido i gimnastiku (ne istovremeno). Sad treniram prevrtanje po krevetu i sjedenje ispred kompjutera.
Trenirao sam fudbal od 4. osnovne do 1.srednje u lokalnom klubu (NK Omladinac Mionica)...
Ali uvijek sam se bavio nekim sportom, onako se amaterski igrao.. Neki od tih sportova su:
košarka, odbojka, tenis (veliki i stoni), vaterpolo (zagradili sebi rijeku - potok i opalili da igramo), hokej na ledu (pak je bila zgažena konzerva, palija od drveta, a teren smo imali kada poplavi ravnica), ...
Dopuniću ako se sjetim čega :-)
Vidiš, dobro si me podsjetio Čampi. Igram ponekad stoni tenis, ipak ne vježbam samo ovo za ljenčuge. FAK JEA!
Moderni sportovi :-)
odbojku, do prije par mjeseci, par godina :3
+1
Кунг фу неко време.
karate...
ne u smislu da vi jebete, nego karate kao borilacku vestinu...