Kada sam biJo mawi, trenir'o sam...

1. ako si sposoban, kad te neko napadne, ili kad napadne nekog drugog, oleši stoku

Čoveku od 105 kila nije potrebno - ako nekog imam želju da olešim, ima ščim :)

2. Plivanje oko godinu.
    Basket 6,7 meseci.
    Biciklizam 2,3 meseca.
    Odbojku prvo 5 meseca, pa sad vec 2 godine.

3. Атлетику

Interesantno. Eto, moja sestra veoma ozbiljno trenira atletiku, sedmoboj, čini mi se. Znam da stalno kukaju za opremom i da se snalaze na različite kako i gde da treniraju, jerbo kod nas i nisu neki uslovi. Žalosno. A kraljica sportova, navodno...

4. Biciklizam 2,3 meseca

Baš ''trenirao''?

5. Pa voznja do jastrepca i nazad. Skoro pa svaki dan.

6. U trecem osnovne upisao klarinet,napustio posle jednog polugodista zbog jebenog solfedja.Mogao sam biti novi Boki Milosevic.
    Posle toga odbojka,trenirao do 6og razreda.
    Od sestog do osmog trenirao dzudo sa sestrom,ona i sad ide,ja prestao pre 3 godine.

7. Tenis 2,3 meseca.
    Fudbal 2,3 meseca.
    Basket 6 godina.
    Jedenje gibanice 20 godina.

8. Fudbal godina-dve
    Košarka četvrta godina

9. Kada sam bio veoma mali trenirao sam solfeđo.

10. Strelicarstvo, Fudbal, Lakros i sada treniram Karling... Odlican sport!

11. Lakros i sada treniram Karling

Gde, 'leba ti?

12. Kacam bijo mali, treniro sam sket, sad blejim u kraju i varim vutre ket.
    Mnogo dugo trenirah taj sport.

13. Kacam bija mala trenirala sam karate, aikido i gimnastiku (ne istovremeno). Sad treniram prevrtanje po krevetu i sjedenje ispred kompjutera.

14. Trenirao sam fudbal od 4. osnovne do 1.srednje u lokalnom klubu (NK Omladinac Mionica)...

Ali uvijek sam se bavio nekim sportom, onako se amaterski igrao.. Neki od tih sportova su:
    košarka, odbojka, tenis (veliki i stoni), vaterpolo (zagradili sebi rijeku - potok i opalili da igramo), hokej na ledu (pak je bila zgažena konzerva, palija od drveta, a teren smo imali kada poplavi ravnica), ...

Dopuniću ako se sjetim čega :-)

15. Vidiš, dobro si me podsjetio Čampi. Igram ponekad stoni tenis, ipak ne vježbam samo ovo za ljenčuge. FAK JEA!

16. Moderni sportovi :-)

17. odbojku, do prije par mjeseci, par godina :3

Sad treniram prevrtanje po krevetu i sjedenje ispred kompjutera.

+1

18. Кунг фу неко време.

19. ne u smislu da vi jebete, nego karate kao borilacku vestinu...

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.