Bog je neprirodan, kao homoseksualnost

  1. Валсинабр, твоји аргументи су невалидни, собзиром да потичу од особе која пати од мегаломаније, било ово трловоање, или њет.

    Бебоп кобјашњава !!2

  2. Usamljenost je neprirodna. Nemoj Bane biti usamljen.

  3. Sjajna moj kurac.

    Баш такви коментари је чине ружном.

    Или овакви:

    Бебоп кобјашњава !!2

  4. Џими
    ГМ, стварно си понекад иритантан, ево и ја ти кажем. Понекад те штујем и љубим, али идеш на курац, то стоји.

    Зашто си иритантан?

    Simpatično je kada Džimi kaže nekome da je iritantan.

    Nikako da se nakanim da napišem ikakav post na ovu sranje temu.

  5. Џими истину је рекао и Луксдоц , истину сам рекао и ја.

  6. Simpatično je kada Džimi kaže nekome da je iritantan.

    Е? Што?

  7. Кај се ова тема претворила у атак на ГМ-а?

  8. I ajde sad, jel i dalje stvarno niko nije skapirao ko se nalazi iza nika Vlasulja90?
    Pet istih likova se javlja nakon njegovih postova da priča kako je mega giga pametan dečko i kako se pokenjao po svima. A ustvari njih 2-3 koristi ovaj nalog (što se vidi po tome da se često razlikuje način obraćanja), a još njih 2-3 znaju o čemu se radi, a ti autori su i inače međusobno u dobrim odnosima.

    S M A R A T E V L A S U LJ A R I

  9. Pet istih likova se javlja nakon njegovih postova da priča kako je mega giga pametan dečko i kako se pokenjao po svima. A ustvari njih 2-3 koristi ovaj nalog (što se vidi po tome da se često razlikuje način obraćanja), a još njih 2-3 znaju o čemu se radi, a ti autori su i inače međusobno u dobrim odnosima.

    Тако си проницљив, чудо како те досад нису ангажовали из БИА.

  10. Џими, зар си заборавио своју дужност модератора. Вријеђање је вријеђање, и постоји одређена казна за то. Јесте да је Валсинарб импуливна и тригинетна особа, али одради посао модератора и уручи му банану како доликује. Или можда мислиш да више нема смисла бановати Валсинарба на основу вријеђања других корисника?

  11. Сви знамо да је Власуљар Џимијев дупли, видите како је сада Власуљар одцутан, а Џими се појавио ко гром из ведра неба, и разлика у њиховом појављивању је увек од 6-7 минута, Џими остави простора, и ондак се улогује.

  12. Е? Што?

    Iz svakog tvog posta možemo da pročitamo kako ti misliš da svi ostali, ne da ništa ne znaju, nego je začuđujuće kako uopšte i smeju da razmisle o odgovaranju na temu.

    Ja Džimi najpametniji, a ostali nek' se poređaju.

    Meni si ti najiritantniji virtuelni lik na sajtu. Čak i Kosta manje iritira od tebe.

  13. Џими, зар си заборавио своју дужност модератора. Вријеџаје је вријеџање, и постоји одређена казна за то. Јесте да је Валсинарб импуливна и тригинетна особа, али одради посао модератора и уручи му банану како доликује. Или можда мислиш да више нема смисла бановати Валсинарба на основу вријеђања другим корисника?

    У мом тефтеру има још имена испред Влабирласва. Кад бих их регулисао, остали бисмо без пола форума. Немој да ме тераш да узмем да регулишем сад, незгодан сам док регулишем.

  14. A zašto bi se neko vrijeđao ako mu vlasina kaže da je tenkre?

  15. Ja da sam Džimi, a nisam, pobrisao bih svaki post koji nije usko vezan sa temom. A onda bih obrisao i ovaj post. Tema bi imala oko 5 strana.

  16. Брате, има више од једног претраживача, може у исто време, мада сумњам да му је толико досадно. Свеједно, не капирам ову помаму око Влаха, али чим се дигла вака прашина неко зајебава, онако фино.

  17. Сви знамо да је Власуљар Џимијев дупли, видите како је сада Власуљар одцутан, а Џими се појавио ко гром из ведра неба, и разлика у њиховом појављивању је увек од 6-7 минута, Џими остави простора, и ондак се улогује.

    И ја и Јеахбач дођосмо до овог закључка још прије неколико дана ал' ништа нисмо помињали , мош да буде ризично.

    Meni si ti najiritantniji virtuelni lik na sajtu. Čak i Kosta manje iritira od tebe.

    Како тешке ријечи падају..

  18. Ne mogu razumeti tu potrebu za trolovanjem i istovaranjem đubreta po sajtu, tačnije mogu, ali ne mogu razumeti taj mozak koji uživa da izvali neko mega sranje i kasnije se naslađuje time što to ide nekome na kurac, pogotovo ne od ljudi koji se ponašaju kao da su svu pamet popili, idući po forumu i pišući kilometarske postove, gurajući se k'o gaće u guzicu. Za bića na tako "uber visokom nivou svesti i edukacije" nije baš prilkadno da uživaju u tako bednim i površnim zadovoljstvima, svojstvenim nama "žgadiji". Em je nelogično, em je pomalo nezdravo u glOvu.

  19. Зашто си иритантан?

    Зато што ти смета оно што напишем, не можеш да наведеш зашто нисам у праву, па због тога долази до фрустрације.
    Ти си тај у коме се јавља то осећање, па ето... пробај да не тражиш проблем само у мени. Можда помогне.

  20. Брате, има више од једног претраживача, може у исто време, мада сумњам да му је толико досадно.

    Delimično tačno, ali...

    A ustvari njih 2-3 koristi ovaj nalog (što se vidi po tome da se često razlikuje način obraćanja), a još njih 2-3 znaju o čemu se radi, a ti autori su i inače međusobno u dobrim odnosima.

    Totalno tačno.

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.