Prijava

звучи филмски то за пужеве. ако чује кустурица, одма ће идеју да добије...

Eво једна прелџијска композиција, мало да одагнамо ове мисли о преварама.

http://www.youtube.com/watch?v=NKxvmcsoMhg

Пужеви су пропали јер је пос'о споро иш'о :)

ахахаха, сејо... то мож' да дефинишеш :Р

ДБСК, а да ти пођеш са мном у пољоприврене воде, таман тражим домаћицу која ће ме подржати? Ако хоћеш, смислићемо већ нешто и за цвијеће. :)

ЕДИТ: Набавићемо и љешнике.

Хахахах...ово звучи као брачна понуда...
Едит: Дефиниши слободно, покушавам да апстинирам, покушавам.

Ћути, Сејо, да видим шта ће да каже... Ево, обећавам, нећу више свиркати цурицама кад возим шеницу у млин, можеш ти са мном у кабину, само да се не риташ много, да ми не закачиш ручицу oд хидраулике, ионако је нешто климава, час се диже, час се спушта. Мораћу код мајстора да отјерам да види шта је у питању. :)

Кажеш хидраулика?

Domacini, moram da vas priupitam.. Jesam li ja , da prostite, pedo fil ako ga drkam na DBSK 97?

Ne znam sto mi se to desava, mora je zbog te magicne brojke 97.. Te godine kupih moju voljenu Rakovicu sa sve frezom, maline rodise ko nikad pre , a cetri mi ovce rodile bliznad.. Ne znam, nisam pametan..

Митке, кажеш да имаш фрезу, а за трактор не причаш. цццц...

Ма ја, она ручица са стране, десно. Не знам, Газимудо, ако те само година и наведене ствари у истој тјерају да мастубирап, ја мислим да ти имаш озбиљан проблем. Ал' опет, ја сам сељак чоек, шта ја знам...

ДБСК, шалимо се ми мало, не мораш да бјежиш са теме. :) Једино се нисам за љешнике шалио, ако буде, организоваћемо некако.

Немам ја фрезу, имам ИМТ 539 Де Лукс, година производње 98. гаражиран, ради ко сат. Ако дођеш код мене, има да те турим у кабину, упалим ротационо да нас цијело село види. :)

Nego ljudi zajebah se, bacih kokoscurama drob od janjeta posle klanja, smrdi mi cela avlija, ni kerova mi nema vec 5 dana.. A zivina glupa ko kurac ni da kljune - pa nece se samo pojest jebo vas mozek kokosiji!

Добро Газимудо, испо си паметан. Довољно?

Е јебеш га, Газимудо, па то мора да се закопа. Најбоље у ђубре (стајско), најбрже се разгради....

Ima li ko da ima i oće da prodaje voća za rakiju? Ja nemam voćnjake pa sa osuđen da kupujem.

ја сам чула да су једном човеку веверице крале лешнике,

Nama vjeverice kradu orahe godinama, ne pamtim da smo ga nekad obrali...

Иам ја шљиву, дођи покупи.

Цуко, какву ракију правиш, меку од четерес и који степен или правиш препеку? Шљива ти је до џабе, мој рођак сад продао човјеку 2 тоне чачанке родне за 0,35КМ по килограму. Стенлејка је, како ми рекоше у селу, једба 0,10 КМ по килограму, до џаба, мада и она може фино да баци ракије, само мени није неког укуса. Од чачанке родне буде најбоља.

Чуј 0,35 километара, код мене 6 динара кило. Зато ће већина рода да пропадне, немаш рачун да купиш.