Prijava

Pregledao sam forum, nema iste ni slične teme (mislim na zamisao). Pišemo o muzičkim dešavanjima, novim albumima, predstojećim koncertima, vijestima, uglavnom o svemu što se nedavno desilo ili će se desit u muzičkoj industriji. Previše je muzike a premalo vremena da se sve isprati, zaboravi se često na neki bend ili muzičara pa da se bude koolko tolko u toku.

Jack White sa Blunderbussom, svojim prvim samostalnim albumom, svira za svoju dušu. Odvrni ta pojačala Džeče majku mu jebem, sve mislim nisu mi u redu zvučnici pa pojačavam.

Band Of Skulls su ove godine izdali novi album Sweet Sour, 3 slušljive pjesme.

Cancer Bats su isto izdali album Dead Set On Living, i oni su malo popuštili.

Every Time I Die su izbačili album Ex Lives ove godine, preletio sam, ne sluti na promjenu nabolje u odnosu na prethodne radove.

Exile Parade su takođe ove godine izdali album, Hit The Zoo, više pjevanja i sporija muzika, manje mi se sviđa od prethodnog mini albuma, ipak očekujem puno više od ovog benda u narednim godinama.

Hang The Bastard su nedavno izdali samozvani EP, malo su povukli na komercijalu tu, al i opet su dobri, najdobra odatle je Lesser Gods, ispucali nekoliko završetaka na kraj, nešto slično ka što je Hemet uradio sa solažama na Death Magnetic.

Red Hot Chili Peppers dolaze sa Rock & Roll Hall of Fame Covers EP, neslušljivo izdrkavanje, klasično otimanje para u muzičkom biznisu.

Tenacious D-ov ovogodišnji album Rize Of The Fenix, 90 % akustično tandrkanje sa jednom ne baš toliko lošom pjesmom, Throw Down. Pa jebote. Snimiš album posle 6 godina i snimiš ovo? Daj nemojte me zajebavat...

The Dandy Warhols su snimili This Machine. Nije baš da su morali... Nema zapamtljivih pjesama, lagana muzika.

The Raveonettes imaju novi EP Into the Night, pjevač ga opisuje ka "a delightfully damaged ode to the letdowns of lost love.", što će reć njanjave pop balade. Nisam preslušao, taman me neko fino raspoloženje ufatilo pa da se ne nerviram.

Your Demise sa albumom The Golden Age su me najviše iznenadili od svih što slušam. Svaka čast momci, takvo teško sranje se snima samo jednom a dugo se pamti. Jebeni emo screamo.

A sad o albumima koji nas očekuju ove godine.

Pure Love, novi rok bend sastavljen od članova hardkor pank bendova snimaju album, pjevač je ispeglao glas, a prva pjesma im zvuči malo previše ljubavna dok je muzika bolja. Love songs for the sick, kako oni za sebe vele. Čekam.

Slashov novi album izlazi ove godine. Sleshe, zajebi duete i prifati se gitare.

Disco Ensemble isto ove godine imaju album. Ajde ajde, brže to malo.

Turbonegro imaju novog pijevača inovi album koji izlazi zanešto manje od mjesec dana i nemogu do čekati! Zato ovolike pravopisne greške.

The Offspring isto izbačaju novi album. Toliko.

The Hives takođe. I vrijeme je bilo.

Serj Tankian ima takođe album za ovu godinu, pitanje je samo kakvo će sranje ovaj put da snimi.

Nine Black Alps su snimili album za ovu godinu, samo se ne zna kad će izać tačno.

Green Day su najavili seriju uzastopnih albuma u sledećim mjesecima. Nemote se zasvirat momci pa da se vrijeđamo.

Franz Ferdinand s novim albumom u dvijeiljadedvanajstoj će pokušat da isprave grešku s prošlim albumom vele. Načuljićemo uši.

Feed The Rhino-ov novi album samo što nije, evo ga saće. Takođe iščekujem.

Dinosaur Pile-Up isto ka ovi gore, samo što njih i ne iščekujem baš u tolikoj mjeri.

Dewolff, najavili su novi album za ovu godinu. Bend sa jednom dobrom pjesmom po albumu, al dobra pjesma.

To bi bilo to što se albuma tiče a ostale vijesti su da su The Vines napuštili svi osim pjevača.

HIPSTERI STOP

Alice in Chains - раде на новом албуму, мешчини.

Izašla ona stranjčuga od novog albuma drim tiatera pre nekih tri meseca, teško razočarenje.

E da, i Gallows sa novim pjevačem imaju novi album uskoro.

Мало преправих наслов, да буде обоје у једну тему, ако сам погријешио јер већ има занимљивости нема везе, јебига, вратићу:)
А тражио сам тему да окачим ово што је мнфрд окачио :)

Genijalni TESTAMENT objavili novi album, a evo i spota. Uživajte.......
http://www.youtube.com/watch?v=l5Ibm8mjSek

Djoka Balas treba da izbaci novi album ove godine...baj d vej, super za grin dej, da ne znate nesto za linkin park ili brajana adamsa?

Linkin park je izda' novi album ove godine, a Brajan Adams ništa.

Inače, ja za informacije koristim Vikipediju i Fejsbuk (skoro svaki bend tamo i na ostale društevne mreže ima svoju oficijelnu stranicu) pa se preko njih obaveštavam o najnovijim vijestima vezanim za omiljene mi bendove. Kad naletiš na nešto novo, dođeš na ovu temu i to podijeliš s drugim istoslušačima.

Aca Lukac i Ivana Seljakov nagurali 20.000.000 pregleda. Jebote.

Svaka im cast! To samo najveci mogu! Mislim na Lukasa, ko jebe onu kucku...

YeahBatch
Svaka im cast! To samo najveci mogu! Mislim na Lukasa, ko jebe onu kucku...

Ладно је Лукас највећи ололололо

Dragi vukajlijaški prijatelji i rodbino, obaveštavam vas da mi je mp3, juče u večernjim časovima ispustio svoju plemenitu dušu. Pomen se neće održati, jer sutra idem Kinezu da jebem mater što mi ga je prodao nefunkcionalnog!

Oli da ti pošaljem moj, ima jedan gigabajt memorije sa mogućnošću proširenja i polufunkcionalno dugme. Znaš kakav je, zeleni, iha.

Važi, šta ćeš za uzvrat? Imam neke lepe šalove. :)

Važi, šta ćeš za uzvrat?

Ne postavljaj takva pitanja Mesji.

Ne, ozbiljno, mene ne treba ništa, a ovaj je u pitanju http://www.adriatiko.com/MP3-player-CRYPTON-Downtown-zelene-boje-FM-DOWNTOWN-GREEN-87-c111-view.htm , samo što slušalice nemam i treba ti dodatak za kablo za punjenje, ili ti uopšte ne treba ako ćeš da ga puniš na kompjuter.

Pošto odo ja da spavam ti se sama dogovori za obadvoje pa neka me dočeka PVT kako da ti ga pošaljem. Aj.