Књиге које су вас смориле током читања

1. Najvise me smorio Proces od Kafke, ubjedljivo.

2. Javio, ako je zaista izmisljao i ako je to sve tako kao sto ti verujes, onda je Hemingvej bio jos bolji pisac nego sto se misli :) Po meni je najteze kvalitetno izmisljati.

U svakom slucaju: lepo je pisao i voleo je da popije - dobar pisac.

3. Сморио ме и Мали принц. Сморило ме Време власти 2. Карењина, Тихи Дон, то стандардица - то смрт.

Сморила ме била и Нечиста крв.

4. ma vidi Bushido, ne kazem ja da je to tacno...to sto sam se ja istripovao...

i ne kazem da je on los pisac, naprotiv...

al mi sveukupna slika o njemu takva..prevarant, lazov, hostapler, baroncina najveca koja je svojim izmisljenim dogadjajima zabavljao dokone burzujske zene iz pariskih i njujorskih krugova...i one su ga i probile...

jebaga mrzi me da trazim, neka riba iz pariza je prepoznala njegov kvalitet...

stas, nikakav sam covek...

5. Е а Старац и море ме сморила књига на прво читање. После другог читања била сам одушевљена.

6. Najvise me smorio Proces od Kafke, ubjedljivo.

Ово, и "Психологија личности" од Николе Рота. Пет - шест пута сам је почињао читати, прочитам око 15 страна и не могу даље, досадно ми је.

7. И мене је Процес опако смарао, ал то су била нека помешана осећања пошто ме заправо смарало кој курац он не може да добије оне информације због чега је покреут поступак. Пиздео сам у себи и у исто време читао све се надајући да ће на следећој страни то добјаве ал ништа. Смарам се тако и читам, па прескочим пар небитних, описних, а ла Толкин, реченица па се опет нервирам и све тако до краја...

8. Sad kad Nemo pomenu Tihi Don, zna li neko kad je izbačen iz školske lektire? Nama nije bio u programu, možda bih u tom slučaju i pročitala, ovako se nisam upuštala u tu avanturu...

9. Е да, сморила ме била и Игра престола. Или сам имала крш неких обавеза па ме смарало да читам. Не сећам се више.

П.С. Стормоу, мојне да ме дубијеш. ;*

10. И мене је Процес опако смарао, ал то су била нека помешана осећања пошто ме заправо смарало кој курац он не може да добије оне информације због чега је покреут поступак. Пиздео сам у себи и у исто време читао све се надајући да ће на следећој страни то добјаве ал ништа. Смарам се тако и читам, па прескочим пар небитних, описних, а ла Толкин, реченица па се опет нервирам и све тако до краја...

Е, ал' ја сам одмах скапирао да му неће рећи за шта је крив, и да је фора да читалац не зна. Али књига ми није била претерано занимљива, вероватно је и то утицало, али кад је упоредим са осталим лектирама, та је најмање динамична и најмање сликовито написана.

11. Процес је одлична књига. Појма ви немате.

12. ma vidi Bushido, ne kazem ja da je to tacno...to sto sam se ja istripovao...

i ne kazem da je on los pisac, naprotiv...

Ma, bre, kapiram te skroz. I ja imam takve slike o odredjenim umetnicima. I kada to utripujes, ne vredi da pokusavas...jednostavno si ga usro i to ti je :)

jebaga mrzi me da trazim, neka riba iz pariza je prepoznala njegov kvalitet...

Mislim da znam na koga mislis. No, uvek moras da uzmes u obzir da je moguce da je Ernest izjebao i otisao svojim putem. Zena hoce da opljuje coveka u tim situacijama :)

13. ma jok bre Bushido, ovo bila neka lezbejka...secam se nesto da je bila jevrejska burzujka, iz amerike al zivela u parizu...tako nesto...

14. Гертруда Стајн?

15. Немаро, Песма леда и ватре је одлична књига. Појма ти немаш.
    Мада, серија је боља!

16. ta, Gertruda....

17. Верујем. Ево Сторма ме се одриче.

Мене сморила била, нисам могла да пређем првих 50 страна за рецимо два месеца. А узела да читам усред семестра, те није ни чудо што није ишло.

18. A jebiga, dosta je pizada bilo u toj izgubljenoj generaciji :)

19. Noć Lupeža mnogo neko gubljenje.
    Mada najviše sam se smorio čitajući onaj sajt Tarzanija, ali to nema veze.

20. mali princ i bela griva

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.