Hrišćanska neiskrenost

1. Hahahaha kako volim ovog čoveka

2. Opet banovaše čoveka, a taman je postalo interesantno...

3. Сваки пут када банују бранислаВа, овај форум замре.

4. Сваки пут када банују бранислаВа, овај форум замре.

Жива истина.

5. Ја не верујем поповима једино. Зашто? Јер су лопови. И због њих сам почео да постајем веома одбојан према религији генерално.
    На широј територији новог Београда, најбоље куће поседују - попови па криминалци.
    Ако је неко са Ледина, или макар из Сурчина, блока или из мог краја, сигурно је барем једном имао прилике да прође кроз поповску улицу, где живе сви попови којима је парохија Нови Београд. То се не зна где је боља кућа, где је бољи ауто, чији ауто је више затамњен и блиндиран, ко има мермерно ово, златно ово.
    Улица ПУЦА.

6. Meni je stvarno žao što ga banuju, koliko god to objektivno zasluživao. Kada bi se ograničio na uobičajeno drsko i bezobrazno prepucavanje, moglo bi se sa njim fino pričati u kontinuitetu. Ovako, svako malo tajm aut da Bane izađe iz bana.

7. ne'amnadimak moj omiljeni objašnjivač.

A sto se Ajnstajna tice, upoznat sam sa jednom raspravom u kojoj je ucestvovao, a gde je izrekao ''bog ne baca kockice''.

Je l' to kada je osporavao kvantnu fiziku u sadašnjem obliku? Pošto mi je tako profesor jednom pomenuo.

8. ajnštajn nije verovao u boga, on je bio jevrej

9. Ако је неко са Ледина, или макар из Сурчина, блока или из мог краја, сигурно је барем једном имао прилике да прође кроз поповску улицу, где живе сви попови којима је парохија Нови Београд. То се не зна где је боља кућа, где је бољи ауто, чији ауто је више затамњен и блиндиран, ко има мермерно ово, златно ово.
    Улица ПУЦА.

Koja je to ulica komšo?

10. Кад се попнеш са косе на ледине, не пратиш онај Сурчински пут, него настављаш још узбрдо оном малом уличицом, па са десне стране једна улица..

11. Јел' то улица која се наставља на Партизанске Авијације, кад се прође пумпа ?

12. Кад се попнеш са косе на ледине, не пратиш онај Сурчински пут, него настављаш још узбрдо оном малом уличицом, па са десне стране једна улица..

Ona mala levo, iza one nedovršene kuće, kod onog studija lepote?

13. Не знам на коју пумпу мислиш?

14. Koji moj nevjernici, odnosno ateisti, psuju Boga? Koja je svrha toga?
    Jedino što može da se postigne sa tim je da se dođe u konflikt sa nekim vjernikom.

15. Ona mala levo, iza one nedovršene kuće, kod onog studija lepote?

Сад не знам ни то.
    Ево овако гледај:
    Каце попнеш узбрдо (не са косе, него од кружног тога доле), одма прва лево.

16. Pa to je ta, kod ovog novog semafora. Ona mala posle onog autoplaca.

17. Е баш та. Па ту негде, кога год да питаш сви знају..

18. Hahaha, sad ti vidim avatar! To je ono dvorište gde uvek blejimo. Jes to ti pisao ili samo slikao?

19. А од кружног тока, није важно, пумпа је много раније од ње...

20. Jes to ti pisao ili samo slikao?

Ни једно ни друго. :)
    Писао другар из Џонијевог насеља, а Џони сликао :)

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.