Hrišćanska neiskrenost

1. Skontao sam!! Da se iza tvog nika možda ne krije Jelena Karleuša??

Ovo je najoriginalniji i najduhovitiji kometar ikad. IKAD. IKAAAAAAAD. I totalno nije spam.

Treba da suvede orden "Smarac" i da se tim ordenom zabrani postovanje na forumu.

Ni ovo nije totalno spam. A-a. C. Jok. Nema spama. Spam, šta je to? Je l' neko rekao spam? Spam? SPAM! Huhu, bububu.

2. Valsinarbe, daj ukratko reci šta te zanima da ti ja pojasnim jer ne mogu više da čitam tvoje kilometarske postove, opasno si počeo da kenjaš bez smisla i da smaraš.

3. Imam jednu molbu: ne gubi se.

4. Opet ova tema? O, Bože...

5. Branislave, ništa što je zemaljsko, što se dešava među ljudima i što ljudi rade ne možeš uzeti kao dokaz da Bog postoji ili ne postoji. Ništa što je čovjek stvorio ili za šta je čovjek rekao da je stvorio Bog. Ako to tako uzmeš, ne postoji zapravo ni način da dokažeš da li postoji ili ne.
    Znam da je tema hrišćanstvo, ali vidim da ne vjeruješ ni u kakav oblik Boga i sem hrišćanskog Boga.

6. Bruce ne spominji Boga inače će Branislav biti prinuđen da ti objašnjava o njegovom nepostojanju i kako si ti možda u silnoj zabludi :)

7. Ma samo neka objašnjava, hrišćanski je saslušati...

8. Ma samo neka objašnjava, hrišćanski je saslušati...

A vala i oprostiti.

9. Božje je opraštanje, ljudski je ne zameriti...

10. Што си, бре, Властољубе, тако хришћански неискрен према нама?!

11. jel mogu ovde da se izjadam?
    nisam vernik, a ni neki protivnuk...ja samo ne razumem da se čovečanstvo zasniva na incestu.
    a moje dete ne odustaje od ideje da upiše bogosloviju, veruje i ide u crkvu...

12. Ja ću večeras izrecitovati pešes zdravomarija da Bog oprosti Vlastibravsu sve zablude.

13. Mrzi me da objasnjavam jer se i ovako ljudi zale na dugacke postove, ali samo cu pitati da li je neko citao nesto od Maurisa Koterela, inace jednog od najpoznatijih pisaca danasnjice sto se tice sinteze nauke i religije.
    Stvarno covek ima interesantne ideje mada i uprkos mnostvu dokaza koje je izneo ne mogu, a da ne mislim kako je Epiktet jos rekao da AKO (licno ne verujem) bogovi i postoje mi ih svakako ne interesujemo ili uopste nisu nalik na one koje su ljudi izmislili i u koje veruju.

14. ja samo ne razumem da se čovečanstvo zasniva na incestu.

O kom incestu je reč?

15. pa zar ne kažu da su se deca adama i eve razmnožavala između sebe i da je tako nastalo čovečanstvo? braća i sestre, jebote...
    ja ću pre da poverujem da su nas kolonizovali s druge planete, prvo malo posejali bakterije pa evolucija, darvin, kurac palac...

16. Ne kažu, otišli su u druga sela da pronađu žene, a uz to stari zavet se sa stoji iz priča iz kojih bi trebalo izvući pouku, a ne istoriju.

17. kad malo bolje pogledaš kolko su ljudi zapravo retardirani, incestuoznost sasvim pije vodu

18. otišli su u druga sela da pronađu žene

To je još manje logično.

19. otišli su u druga sela da pronađu žene

zajebavaš me...

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.