Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
ово је одлично. не мислим иронично. али како подржаваш ако то стално поткопаваш? како?
SNSD nije savršen i treba da se koriguje, ali ne bi volio da ovi protesti eskaliraju i da dovedu do političke nestabilnosti i da onda još veći debili dođu na vlast.
чекај, ТИ ЗНАШ ко и шта стоји иза тога? стварно знаш? јеботе, па подијели и са нама. како ти то можеш да знаш, мајкети?
види шта ти сад радиш: ти несвјесно копипејстираш апокалиптичне написе из новина који нас стално и гадно ПЛАШЕ да ће се све сјебати ако се власт промијени. да ће доћи до пометње, нестабилности и ХАОСА.
видиш ли ти да се ови на власти понашају као пророци и видовњаци? видиш ли ти да те зајебавају, јовичићу? што не питаш њих да ти кажу зашто ће све то бити тако? шта ће јебено да се деси, реци ми, кад већ знаш. како ћемо се то суновратити? да неће бити новог рата можда? ма дај, паметнији си од тога. да нећемо можда узимати веће зајмове? ма дај, па то није могуће.
не насједај на ово. једноставно не насједај.
(успут, драго ми је да си признао бар то да није савршен. али, дуг је пут још ппред нама :Д)
од кога купе бодове?
опет ти са тим посљедицама. које? аргументи, докази, тврдње? то је систем манипулације који ти непрестано говори да ће СВЕ бити сјебано, бањалука ће опет бити зелена (муслимански), републике неће бити, вехабије ће нам силовати жене, усташки попови јебат дјечаке, привреда (ЛОЛ) ће нам пропасти, израшће нам три носа, ако они оду с власти.
и, како можемо да видимо, добро дјелује.
о, то је једино што није ок. статус кво. о, не.
Tesko je ovo, jer nas narod rijetko kad kupuje domaci proizvod tako da odose pare u druge zemlje. KOliko mi vode uvozimo, Jana i Evian se najvise proizvodi a voda i kiseljak iz Tesnja jedni od najboljih u Evropi.
dok god bude bilo više onih u javnim službama od ovih drugih koji su spremni izaći na izbore... btw, ne jebu nas traljavo, bogme deru bolje nego grci, portugalci i španci zajedno...
A?
e ođe je kvaka... boli me ba kurac za ovim, živjeću sa chamyjem u dupleksu ako ćemo moći otići zajedno na more u tursu, pa poslije u moskvu da jebemo ruskinje...
da je ispunio bar 50% od obećanja iz 2006. niko mu ništa ne bi mogao prigovoriti... ovako, svira kurcu...
Vjerovatno onima koji ne žele da RS napreduje, koji ne žele da se gradi, da se otvaraju nova radna mjesta i sl.
evo ja sam protiv jer se ne možeš zaposliti ako nisi član SNSD-a... to je treće pitanje na rzgovoru za posao...
i tako ja renuo odreda čitati, linkovati, replicirati i naiđem na post od luly... i onda skontam da sam se ogriješio što joj onomad nisam platio pivo... sad obećajem da AD SE VIDIMO PIJE NA MOJ KONTO CIJELU NOĆ za ovo rečeno dosad :))) ao ne bude tako, nek me banuje trajno... lololo
не контам, као који пар буде боље комуницирао ослобођен је демонстрација? дефиниши "боље" :)
убр, парка више нема. а демонстрације су већ почеле, у 18.00, закаснили смо. :)
(данас су и требињци протестовали против кустиног рушења тврђаве, одо мало да се распитам о томе)
samo da rečem da ćemo ja i marc svakako u park... lolol na proteste protiv milera...
опааа... ВИДИМО СЕ ЗА 15 ДАНА!
ил се више не видимо. ако ме разумијеш :)
ЕДИТ:
ма мислила сам на то што сад баш ИЧ не уживам. да бар дере ко што бог заповиједа, па ајде... :)
Buri brate, pa ja tebe neki dan kad vidjeh ti reče da žuriš na posao? Ne razumijem? :)
Lullaby, ti si super retoričar i pametna si cura, ali eto, reci meni tako izmanipulisanom za koga tvrdiš da mislim da će biti smak svijeta ako ode Dodik, ajde opiši mi ti svoju med-i-mlijeko viziju šta će biti kad ode Dodik?
Da li stvarno misliš da će sve krenuti na bolje?
Upotrijebio sam glup i neprecizan izraz. Oni ustvari vrše neku samopromociju, hoće da misle da su bitni, hoće da talasaju, eto to. Uglavnom da imaju pametnija posla ne vjerujem da bi protestvovali. A neki zaista i kupe bodove. Vide da je to sad popularno, pa hoće da budu dio toga, da ih ljudi za to vezuju, tako će možda obezbediti veće članstvo, neke donacije, više prostora u nekim medijima za sebe, mogućnost saradnje sa nekim istomišljenicima...
убр, парка више нема. а демонстрације су већ почеле, у 18.00, закаснили смо. :)
Fora je da svi odemo, jer sam imala utisak da bi bar dve osobe išle, one koje su svakako u pravu. :) Ali, sada me ovaj termin razočara. Trebala sam kao Če da uvek budem u pripravnosti za svaku revoluciju. Pih. :)
hahaha slavk0, istina... mislio sam na pravi posao, a ne na ovo sranje što ja radim za satnicu od 3 marke preko omladinske... ako me razumiješ...
Boli te kurac radis 10 sati imas 30 KM dnevnicu ljudi sljakaju 12 za 20 + 5 km toplog
Jova, kakav je Vrbas? Po tvojoj priči nisi ti povremeni esenesdeovac, nego si zagriženi, počev sa porodicom. Naravno, Ok je to. Ipak nemoj da mi pričaš o ekonomskim politikama, klimama, jakim privredama i ekonomijama, pošto to i SNSD ne ide u istoj rečenici.
A šalim se malo, pada kiša u Ukrajini, majku im...
Inače, Jovičiću, previše je pesimistično, da ne kažem ograničeno, to razmišljanje da u ovoj zemlji nema sposobnog/sposobnijeg i poštenog/poštenijeg političara koji bi mogao zamijeniti Milorda. Ja odbijam da tako razmišljam.
Ja sam siguran da ima neko bolji od Milorada, ali taj neko još uvijek to nije uspio dokazati.
A kako da dokaže? Vidiš da ni trava u parku ne može da raste od Milorada!
Ovo što marcipan reče :)
ON JE PRVI IMAO ODIJELO
MERCEDESA PROĆERO KROZ SELO
ONA GARA ŠTO JE SA NJIM DOŠLA
JOŠ LIJEVČEM TAA NIJE PROŠLA
KAO MOMAK BIO SILA LOMIO JE STO'
NE DIRAJTE MILORADA, LEGENDA JE TO...
ок, нека купе бодове те невладине организације, и нека обезбиједе донације. то не иде преко твоје и моје грбаче, тако да нисмо угрожени њиховим самопромовисањем.
Da li stvarno misliš da će sve krenuti na bolje?
ја, нажалост, не посједујем чаробњачке моћи да знам како ће да буде.
оно што знам јесте да НЕЋЕ да буде оних ствари којим нас они стално плаше: рат, укидање српске, суноврат економије итд. то знам, јер то је нешто што не зависи ни од једне странке на власти. ми смо протекторат, само да те подсјетим.
шта још знам? знам да неће, бар у почетку (а грађани су дужни да се постарају да тако буде и касније) бити оволико увезаности и корупције на свим нивоима, који сви један другог подржавају и један другог перу и покривају. јбт, па сад ти је лик из снсд-а изабран за предсједника уставног суда. мислим, јебоооте. на свим инстанцама је тако.
зато и не може да прође ова-и-она тужба, зато и не може да се уважи овај-и-онај захтјев, и ова-и-она транспарентност не може да се постигне, јер сви играју исту игру. на свакој водећој позицији имаш снсд. све се врти укруг, па чак и кад би нешто могло да се промијени (не мислим на власт него на неку конкретну неправилност и незаконитост) - то се не дешава, јер те партија покрије. свуда су твоји.
а брате, плашим се таквог апсолутизма. ти не?
и скапирај да нећу криминалце на власти. нећу. оћу да се казне они који су згријешили. мора. па нек снсд и остане на власти али ови нек се казне (знам да је апсурдно, ал ето, јбг)
и нисам рекла да ће све кренути на боље. али знам да не може драстично на горе. јер смо ту гдје јесмо.
и знаш шта? хоћу да видим САМА (а не они да ми чаробњаче) како ће кренути. ајде да видимо и то, заборавили смо како је кад је неко други на власти. а то је, јовичићу мој, управо оно што они себи никако не смију допустити да се деси.
(хихи, а и зато што 2016. истичу неки курци и палци законски, неке застаре тада ступају на снагу, и након чега их неће више нико моћи оптужити за криминал. сви до једног ће се извући некажњено.)
јебига, послије 4 године ти можеш да срушиш тог неког другог с власти ако ниси задовољан, зар не? па не бирамо их на 500 година.
али, да не тупим и не претварам ово (ОПЕТ!) у "за или против СНСД-а". друга је ствар што ја, наравно, нећу гласати за њих у октобру.
Pa ne znam navedite bar neko ime, nekog ko bi potencijalno mogao da ga zamjeni.
ахахах, марципанко АЈД ДОЛАЗИ У БЛ!!!
и поведи колко оћеш људи!