Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
http://etrafika.net/images/fotke_BiH/rusnje%20picinog%20parka%202.jpg
Pitanje:
Pošto je park sad rupa, dal se sad zove Pička od milja?
дукко, обрисах ваљевштину с теме, пу. :)
вид кизе и архаичних фотки. сад је вала издубљена машала
Neka neka, vidim da nismo dobrodosli...
Ali kod nas u Valjevu su u Picinom Parku svi dobrodosli... :D
Ma necemo ovde okupljanje, vidim poceli su i postove da mi brisu... :-/ XD
Meni je kao klincu BL uvek bila pojam velegrada, kad sam prvi put došao u ZG usro sam se...
Znači jebu konkretno. Znam, često prođem tuda.
ALI GLASALA SI ZA ČAVIĆA! A ZNAM DA SI JELA I PILA POD DODIKOVIM ŠATOROM! MOŽDA SI I PJEVALA!
Prvo ste nam ukrali naziv parka, a sad nam i brišete postojanje! Osveta će biti slatka LULABAJ!
ДОДИКУ САМ РАЖАЊ ОКРЕТАЛА А ЗА МУЧАХЕДИНЕ ГЛАСАЛА
јоој тенкс ♥
DA JE PO TVOME U PICINOM PARKU BI VEHABIJE ŠEHIDIMA SPOMENIK ISPRAVILE! JOVIČIĆU, VIDIŠ LI KAKO JE IZDALA?
http://www.dodaj.rs/f/N/vm/1MfCn63a/430521101505782647973091.jpg
Kizo imam ja malo lepsu sliku... :D
заман ме тужакаш јовичићу, он се већ осунетио
jebote, ne moš više ni da se kurvaš pošteno....
Vratite nam picin park ezdeesovci!!! U zatvor esenesdeovci!!! Vratite nam travu i drveće, dosta je betona!!! Živio Mile Dodik!!!!
KURAC ĆE SE JESTI U BANJA LUCI! KURAC! NEK VAM ČAVIĆ SAD PEČE PRASE! AAA, NE MOŽE JER MU NE DOZVOLJAVA VJERA! A KO ĆE VAM PJEVATI? DINO MERLIN?
Šta je bilo, kizo? Nije Pavić pobjedio u Pd?
Ma kako nije, pustio korijenje poduboko.
ima li ko rezultate za skupštinu grada BL?
Ja mislim da je Čavić pobijedio da bi on lično zakopao rupu i obnovio floru, faunu i kurve parka.
http://www.izbori.ba/Rezultati/RezultatiNepotNezPrel/files/Glavni_report_trka_9_opstina_034.html
Ниједан кандидат обје листе, према подацима ЦИК-а, није освојио више од 300 гласова.
Независну листу “Сви за Бањалуку” чине кандидати, предводници грађанске иницијативе “Парк је наш”, која је протеклих мјесеци организовала “шетње” и звиждање улицама Бањалуке.
Према подацима којима располаже Централна изборна комисија (ЦИК) БиХ, листа “Сви за Бањалуку” освојила је укупно 1.126 гласова Бањалучана, односно 1,75 одсто.
Носилац листе за одборнике у Скупштини града Бранислав Рачић освојио је, на основу 78,68 одсто обрађених бирачких мјеста, свега 268 гласова, што је за један мање од његовог колеге са листе Ренеа Рајковића.
Идући у низу са ове листе, којег је подржао 231 бирач, јесте Дражен Милисављевић, слиједи Бранислав Вучић са освојених 197, Жељко Гајић 158, Милорад Лабус 140 и Борјана Ивић са 135 добијених гласова.
“Незавидан” изборни резултат у Бањалуци постигао је и “Блок”, чија су три кандидата за одборнике заједно добила укупно 282 гласа Бањалучана.
Највише гласова са ове листе освојио је Драшко Микановић - 159, слиједи Мирела Танасић са 78 гласова, те Aлександра Кресељ са свега 33 гласа.
Бањалучани су тако наградили шетаче и звиждаче, који ће остати упамћени по “минирању” свих значајних културних догађаја у граду на Врбасу, од изложбе Саве Шумановића до “Тамбурица феста”, али и плашењу најмлађих на Конференцији беба.
Предсједник Изборног штаба одбора ДНС-а у Бањалуци Боран Босанчић оцијенио је да је овај изборни резултат јасан доказ да је потребно направити разлику између листе за изборе и било које грађанске иницијативе.
- Чим је групација људи окупљена око наводне грађанске иницијативе открила да има политички циљ, грађани то нису подржали - рекао је Босанчић.
Слободан Поповић
Онима који неће по добром резултату памтити протекле изборе је и потпредсједник СДП-а БиХ Слободан Поповић, такође активни шетач и звиждач, за којег је гласао свега 131 Бањалучанин.
Поповић је прије четири године на локалним изборима био кандидат СДП-а БиХ за градоначелника Бањалуке и у тој трци је освојио 3.561 глас.
Članak u Glasu Srpske. Znam da su pristrasni, ali činjenice su činjenice. Ne mogu slagati rezultat.