Šta da kažem,a da vas ne lažem
J* me pas kako sam sumnjičav ... nikom ništa ne verujem ... Jbt nikog tamo nisam video,a sedeo sam na klupi od 17 i 30 do 18 i 05.
Iskreno bojao sam se da je ovo sve neka prevara (budala ili možda ne???)
Pozdrav svima koji su došli, a posebno Kaizenu i Kurdu...:)
Čuvajte mi Brusa i ne dajte mu da meša različita piva, zajeban je kad se napije, priča viceve do ujutru ....
Nisam pio jebeno ništa osim jebene kokakole zbog jebenog Ministra i jebenih testova za osmako po koje jebeno moram ujutro u 8 da idem za jebeni Sombor pa sam se kao kreten vraćao kući u jedan ujutro.
A da, bilo je jako lepo, Bobi je bio pravi domaćin kao što i jeste, konobarica je bila zbunjena i pogubljena, prostor kao da nije u gradu. Kosmo, i meni je žao što nisi bila...
Омладинци су се сликали, верујем да ће ускоро и осванути прве фотографије са окупљања.
Било је то пријатно проведено летње вече у Новом Саду. Можда није испунило сва очекивања, али је било пристојно.
U kurac, gde nađe 16. baš, a jako mi se išlo. Dabogda vam propalo okupljanje, trolololo :)))
Šta da kažem,a da vas ne lažem
J* me pas kako sam sumnjičav ... nikom ništa ne verujem ... Jbt nikog tamo nisam video,a sedeo sam na klupi od 17 i 30 do 18 i 05.
Iskreno bojao sam se da je ovo sve neka prevara (budala ili možda ne???)
Први од вас нолајферчина (Костић) који преко фона у по жураје буде блејао на Вуки и види ово, нек пренесе поздраве читавој екипи. На микрофонче неко.
I od mene pozdravi sa željom da se napijete i u naše ime i ako može muzička od Cece - Znam za jedan grad. Gej stop, cimanje stop.
Улупајте Костића ко беланац за патишпањ.
КОСТИЋУ ПИЧКЕТИНО РАСПАЛА
:бјежи преко пољане кукуруза:
+1
:не бежи, већ ће поносно примити банану:
Šomi, sledeći put idemo zajedno :)
Обавезно :)
Pozdrav svima koji su došli, a posebno Kaizenu i Kurdu...:)
Čuvajte mi Brusa i ne dajte mu da meša različita piva, zajeban je kad se napije, priča viceve do ujutru ....
ako su bobi i bruce tu, kažite im da mi žao što nisam i ja, da se slatko ispričamo...
Nisam pio jebeno ništa osim jebene kokakole zbog jebenog Ministra i jebenih testova za osmako po koje jebeno moram ujutro u 8 da idem za jebeni Sombor pa sam se kao kreten vraćao kući u jedan ujutro.
A da, bilo je jako lepo, Bobi je bio pravi domaćin kao što i jeste, konobarica je bila zbunjena i pogubljena, prostor kao da nije u gradu. Kosmo, i meni je žao što nisi bila...
Дајте слика, јебо приче. Јесте сликали Казана? Костић је морао сликати, Коле даај сликааа.
Нема слика, Курд забранио фотографисање...
4h ми је доносила пиће.
начи лепо било? боле вас курац. јесте јебали нешто?
и ако имате тог Каизена на слици аплоудујте га. ;)
Омладинци су се сликали, верујем да ће ускоро и осванути прве фотографије са окупљања.
Било је то пријатно проведено летње вече у Новом Саду. Можда није испунило сва очекивања, али је било пристојно.
Bruce, jesi li proverio ono za Safety car? ;)
EDIT: Nato, Bobija pitaš, ja sam predložio Traktorizam :))
Јес Блек Хол, у праву си била.
A што одосте бет поздрава Нато?