Prijava

U kurac, gde nađe 16. baš, a jako mi se išlo. Dabogda vam propalo okupljanje, trolololo :)))

Šta da kažem,a da vas ne lažem
J* me pas kako sam sumnjičav ... nikom ništa ne verujem ... Jbt nikog tamo nisam video,a sedeo sam na klupi od 17 i 30 do 18 i 05.
Iskreno bojao sam se da je ovo sve neka prevara (budala ili možda ne???)

Први од вас нолајферчина (Костић) који преко фона у по жураје буде блејао на Вуки и види ово, нек пренесе поздраве читавој екипи. На микрофонче неко.

I od mene pozdravi sa željom da se napijete i u naše ime i ako može muzička od Cece - Znam za jedan grad. Gej stop, cimanje stop.

Улупајте Костића ко беланац за патишпањ.

КОСТИЋУ ПИЧКЕТИНО РАСПАЛА

:бјежи преко пољане кукуруза:

КОСТИЋУ ПИЧКЕТИНО РАСПАЛА

+1

:не бежи, већ ће поносно примити банану:

Šomi, sledeći put idemo zajedno :)

Обавезно :)

Pozdrav svima koji su došli, a posebno Kaizenu i Kurdu...:)
Čuvajte mi Brusa i ne dajte mu da meša različita piva, zajeban je kad se napije, priča viceve do ujutru ....

ako su bobi i bruce tu, kažite im da mi žao što nisam i ja, da se slatko ispričamo...

Nisam pio jebeno ništa osim jebene kokakole zbog jebenog Ministra i jebenih testova za osmako po koje jebeno moram ujutro u 8 da idem za jebeni Sombor pa sam se kao kreten vraćao kući u jedan ujutro.

A da, bilo je jako lepo, Bobi je bio pravi domaćin kao što i jeste, konobarica je bila zbunjena i pogubljena, prostor kao da nije u gradu. Kosmo, i meni je žao što nisi bila...

Дајте слика, јебо приче. Јесте сликали Казана? Костић је морао сликати, Коле даај сликааа.

Нема слика, Курд забранио фотографисање...

konobarica je bila zbunjena i pogubljena,

4h ми је доносила пиће.

начи лепо било? боле вас курац. јесте јебали нешто?
и ако имате тог Каизена на слици аплоудујте га. ;)

Омладинци су се сликали, верујем да ће ускоро и осванути прве фотографије са окупљања.
Било је то пријатно проведено летње вече у Новом Саду. Можда није испунило сва очекивања, али је било пристојно.

Bruce, jesi li proverio ono za Safety car? ;)

EDIT: Nato, Bobija pitaš, ja sam predložio Traktorizam :))

Јес Блек Хол, у праву си била.

A што одосте бет поздрава Нато?