>>" 421 - 440 od ukupno 692">

OKUPLJANJE VUKAJLIJAŠA - NOVI SAD - 16. jun 2012. [kafić "Oblomov"] <<<AFTERPARTY>>>

1. e, baš mi je drago što ste se lepo proveli :3
    sad čekam kostića da se probudi, izeči mamurluk i da detaljan izveštaj. nešto ste mi šturi na rečima :D

2. Имам ја слика :) Само што су све мутне (пијане)... не знам оће л' се виђет' шта.

Иначе, било је одлично! :)

3. Ima Ninka slike, ako nije izgubio telefon...

4. Нинка се ућут'о мало пред крај, благо баки... Нема ту нешто много слика, чини се мени... Има и ово дете од Перовића коју, мислим...

Шта је с Костићем, је л' жив? :-)

5. Јадан Стефан упропастио се. Перовић синовац, како је? Како сте стигли кући?

6. Ali ja se sećam svega... Mislim.
    Perović je bio taj koji je bio uništen.

7. Добро је фала Богу :)

Кући возом ишли. Хтео сам да останемо до јутра, пустили ме моји, но Дуче инсистирао да идемо кући... пих! Ал' све у свему, и оно мало што сам био, било је одлично...

8. Perović je bio taj koji je bio uništen.

Мојне тако, и ја се сећам ;)

9. Костићу, сећаш се како си сун'о лимунаду?

10. svi se vi sećate, ali kroz Total Rikol...

Kako ide ona fora: "Bila žurka do jaja, ničeg se ne sećam." :))

Sine, prvi put u životu sam ostao trezan na žurci i mnogo mi lepo bilo zbog toga...

11. Utisci odlični. Drago mi je što sam vas upoznao sve, proistekle su neke mnogo dobre fore, za samo jedan dan i tako.

Hajlajts:
    Ninka - Oš se jebemo?
    YeahBatch - Darko Lazić jebeni
    Buksnetina - Gospodin ćale 89
    Mala vidra - MALA vidra??!?!

Kostić moj namiliji - Limunadica :)

12. Е, Ваџајно, 'наш која је најбоља дефиниција икада?!!! Оно с мозгом, оно кад треба да отвориш прозор, и "Мудовиште", и куче...

Нинка је требињски јебач свецке класе, нема даље...

13. e to to... ahahahaha
    ali mudovište ima, jebi ga :)

14. Али реално, дали бисмо му плус на ентузијазам... :-)

Лепи су утисци од синоћ, за неке људе сам мислио да су много млађи, за Буксну верујем да се мајка природа зајебала, јер и даље не верујем да је '89. :-)
    Сам' безвезе што Кајзен није дошао.

15. Допија квари... Јеси научила, Допија...? :-)

16. I sad ste vi uživo videli dopijine noge a ja nisam?! I sada, kako to može tako?

17. Ja i dalje ne verujem za Buksnu! :D ma, vidis da ucim ;)

18. Добре ноге има Допија, Шанзаме, имам ја неке снимке, радио 'фон под столом... ;-)

19. To brate, aploud i u pvt!

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.