Кући возом ишли. Хтео сам да останемо до јутра, пустили ме моји, но Дуче инсистирао да идемо кући... пих! Ал' све у свему, и оно мало што сам био, било је одлично...
Али реално, дали бисмо му плус на ентузијазам... :-)
Лепи су утисци од синоћ, за неке људе сам мислио да су много млађи, за Буксну верујем да се мајка природа зајебала, јер и даље не верујем да је '89. :-)
Сам' безвезе што Кајзен није дошао.
e, baš mi je drago što ste se lepo proveli :3
sad čekam kostića da se probudi, izeči mamurluk i da detaljan izveštaj. nešto ste mi šturi na rečima :D
Имам ја слика :) Само што су све мутне (пијане)... не знам оће л' се виђет' шта.
Иначе, било је одлично! :)
Ima Ninka slike, ako nije izgubio telefon...
Нинка се ућут'о мало пред крај, благо баки... Нема ту нешто много слика, чини се мени... Има и ово дете од Перовића коју, мислим...
Шта је с Костићем, је л' жив? :-)
Јадан Стефан упропастио се. Перовић синовац, како је? Како сте стигли кући?
Ali ja se sećam svega... Mislim.
Perović je bio taj koji je bio uništen.
Добро је фала Богу :)
Кући возом ишли. Хтео сам да останемо до јутра, пустили ме моји, но Дуче инсистирао да идемо кући... пих! Ал' све у свему, и оно мало што сам био, било је одлично...
Мојне тако, и ја се сећам ;)
Костићу, сећаш се како си сун'о лимунаду?
svi se vi sećate, ali kroz Total Rikol...
Kako ide ona fora: "Bila žurka do jaja, ničeg se ne sećam." :))
Sine, prvi put u životu sam ostao trezan na žurci i mnogo mi lepo bilo zbog toga...
Utisci odlični. Drago mi je što sam vas upoznao sve, proistekle su neke mnogo dobre fore, za samo jedan dan i tako.
Hajlajts:
Ninka - Oš se jebemo?
YeahBatch - Darko Lazić jebeni
Buksnetina - Gospodin ćale 89
Mala vidra - MALA vidra??!?!
Kostić moj namiliji - Limunadica :)
Е, Ваџајно, 'наш која је најбоља дефиниција икада?!!! Оно с мозгом, оно кад треба да отвориш прозор, и "Мудовиште", и куче...
Нинка је требињски јебач свецке класе, нема даље...
e to to... ahahahaha
ali mudovište ima, jebi ga :)
Pa, bilo je lepo. :)
Али реално, дали бисмо му плус на ентузијазам... :-)
Лепи су утисци од синоћ, за неке људе сам мислио да су много млађи, за Буксну верујем да се мајка природа зајебала, јер и даље не верујем да је '89. :-)
Сам' безвезе што Кајзен није дошао.
Допија квари... Јеси научила, Допија...? :-)
I sad ste vi uživo videli dopijine noge a ja nisam?! I sada, kako to može tako?
Ja i dalje ne verujem za Buksnu! :D ma, vidis da ucim ;)
Добре ноге има Допија, Шанзаме, имам ја неке снимке, радио 'фон под столом... ;-)
To brate, aploud i u pvt!