>>" 441 - 460 od ukupno 692">

OKUPLJANJE VUKAJLIJAŠA - NOVI SAD - 16. jun 2012. [kafić "Oblomov"] <<<AFTERPARTY>>>

1. То је само за ме... :-)
    Спрдам се, Нокија 3310 не подржава камере...
    Могу само да ти препричам, другога нема... Мада, да није морала да "учи", боља слика би ми остала у сећању. :-Д

2. Одо мало у тазбину ди Оџака, на неки ручкић, можда се и гица окрене ( старац је тајанствен) па се видимо сутра.

3. Pa što ne reče čoveče!

4. Najjača scena (bar meni, popijanoj): sjede Predražinjo i Matriks, izgledaju k'o da imaju isto godina otprilike, a ovaj mu otac može bit'. :D

5. Al kako je buksnetina poslao omladince kućama... :)

6. A i on sam omladinac, bož' ti pomozi. :D

7. Nije on omladinac, ima dijete čovjek. :)

8. а кога је нинка пито ош се јебемо? лоло

9. С обзиром да сам се први пут окупио, екстра било. Упознао крша људи, зајебанција на нивоу. Сви су мислили да сам димензија 190цм/90кг, појма немам зашто. :) Предражињо невероватан чоек, нек га узму за неку рекламу ширења позитивне енергије.

10. Nikog sinoć, Davide. On inače tako muva devojke: "Ja znaš, tu malo s njom znaš, pitam oš se jebemo znaš..." :))

11. Ninka je doš'o i reko' "kad se napijem, ne biram šta pušim, pa vi vidite" :D

12. E baš sam voleo doći na pomenuto prelo ali me uzmogoh, avaj, kleta sudbo...

13. нинка лорд :)

14. Најјачи ми је Нико :) ''ЈА ЈЕБЕМ!''

15. Нинка дође, придржи куче девојци и пита "'о'ш да те јебем?!"

Предражињо екстремна позитива!
    Ремац куљ лаганица...
    Старији чланови искуствено поступање.
    Букснетина подизач просека година.

Само пазите, Брус има наше отиске!

16. где сте блејали?

17. Нико млади брко!

18. Eh da, čiji se broj fona završava sa "3560"?

19. De mi recite jel iko reko Kosticu "Neces moderisat"

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.