>>" 461 - 480 od ukupno 692">

OKUPLJANJE VUKAJLIJAŠA - NOVI SAD - 16. jun 2012. [kafić "Oblomov"] <<<AFTERPARTY>>>

1. Vaginin? :)
    Vidrin? :)

2. Moj kostiću :) Ja sam ti slao one uznemiravajuće poruke, i hteo da te čujem još jednom pre nego pođem.

ahhahah

3. Vidra mi ne bi slala takve poruke. I ja predpostavljam da je Vagina. :)

4. Нико млади брко!

Жене воле кад бркови жаре, воле укус пиве и цигар'е...! :-)

5. Добро окупљање, доста занимљивих људи, хит су били Дуче, Перовић, Супер Хероин и Шерлок(ваљда?), који су у једном тренутку само нестали у непознатом правцу.
    Ал' су готивна дечица, не мош да кажеш да нису :)
    Нико жари и пали брцима, иако је био мало љутљивији у почетку. :)
    Нинка, ... Нинчи!
    Пеђа као увек смајли до краја :))
    Френки Вајлд исто готива скроз :)
    Ремац, Дуб, скроз на месту. Момци воле да попију, да се спрдају. Кул скроз :)
    Мусаше много готиван лик. Звао ме и на штранд (вероватно је сад тамо), и радо би отишао да нисам био овако уморан.. Са Костићем нисам стиг'о ни реч да разменим, јбг, нисам ја крив :) Брус као што сам замишљао, као и боби браун.
    Курд је изненађење исто, мислио сам био да је мало виши, али га има у свкаом случају..
    Допиа веома лепо створење, али ми ови шатро јебачи нису дали шансе да приђем и нешто конкретније питам, све док није отишла ололол :)
    Мала видра изненађење, очекивао сам некога ко је мало повученији и то, али она се лепо снашла као члан који никога није познавао пре тога.. :)
    Вагина, да се тако медицински изразим, мислио сам да ћемо да се бијемо због дроге и минуса, кад оно замало га нисам натерао да се навари ко буља. :))

А ти Костићу, Game Over.. :))

6. A niiiisam :D

Aj sad i ja da odradim svakog posebno olol :)

7. Bilo odlično, e. Pozdrav za ekipicu iz ćoška.

8. Ево сад ме и на фудбал зову, али ја сам ствааааарно мнооооого мртав.. Тешко да ћу успети додем..

9. Eee, buksna, daleko si ti bio od toga da se ja navarim. Ali da smo našli zajednički jezik - našli smo :)

10. Ali da smo našli zajednički jezik - našli smo :)

Nadam se da nisam jedini koji vidi ovo!

11. Добро, ја се не бих исто тако одразио, али се може рећи лоолол
    Помислиће људи свашта човече, остав' то за четир зида! :)

12. Buksno mi se malo pre čuli, a ti ne reče da si navat'o nešto u NS lolololo

13. Јел' примате у ваше хексајебачко друштво овог Шумстера следећи пут? :(

14. Ако још међу чет'ри зида вас двојица... Ц, ц, ц... Само вам фали Нинка да нинчи... Ионако пуши кад се напије! :-Д

15. Шумаре, ако сам ја мог'о, сигуран сам да за тебе неће бити проблема... :-)

16. Šteta što se nije moglo doći.

17. Ајд довуците тај карневал у престоницу, на десет гајби Мерака у несретном Маршалу, пустио сам зајебану браду да изгледам старије лоло

18. ај стварно какав курац нови сад

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.