>>" 481 - 500 od ukupno 692">

OKUPLJANJE VUKAJLIJAŠA - NOVI SAD - 16. jun 2012. [kafić "Oblomov"] <<<AFTERPARTY>>>

1. pa dovlačite feštu samo. izvolte, pa organizujte.

2. Ајд довуците тај карневал у престоницу, на десет гајби Мерака у несретном Маршалу, пустио сам зајебану браду да изгледам старије

Тебра, ја више никад необријан на окупљање. Људи су мислили да имам дете и да сам 79, 80, 81, 82.. Ма иди..

3. ајде ми правимо роштиљ фазон следеће недеље и таман тад сви баните, направићу тему касније

4. Кад је мени тако једна уметница дала 78-мо, десет година више јер делујем "продуховљено" лоло. Није ни чудо што је уметница. Брада је брада, јебига.

5. правимо роштиљ

Јебо роштиљ лако ћемо за месо, Маршал, Мерак, Медовача!

6. Ја мислим да ми је доста окупљања. Онако, реално гледајући.
    Све је то лепо и фино, али ја никад нисам био љубитељ великих скупова (као што би онај синоћ), иако се и на тим скуповима фино проведем.
    Оцад сам за варијанте до 5 особа (4 женске и ја пети), тако је најбоље :)

7. ајде ми правимо роштиљ фазон следеће недеље и таман тад сви баните, направићу тему касније

Aj stvarno Davide. Baci temu, pa da je tokom nedelje popularizujemo i da napravimo roštilj-okupljanje na Adi. DObro, mi sporcki tipovi ćemo i fudbal da bacimo pre roštilja lololo

8. ма роштиљ је већ договорен бгате, а сти неки с филозофског кад у маршалу блејиш? :)

9. Ја мислим да ми је доста окупљања. Онако, реално гледајући.
    Све је то лепо и фино, али ја никад нисам био љубитељ великих скупова (као што би онај синоћ)

Из овога закључујем да Вукајлијашица није било ни за лек :П

И нисам са Филозофског него сам једноставно клошар!

10. Iako sam vas većinu i ranije upoznao, aj' da vas spomenem ovde sve.

'Vako. Bobi, Bruce i Kurd - sve najbolje. Ljudine. Satima i satima bih mogao da sedim sa njima. Brucu svaka čast na performansu, ono je bilo genijalno. :)

Natnat - ♥. To je sasvim dovoljno. :)

Kaizen - PlatiJo pivo jer je mislio da će to nadoknaditi ove silne godine modovanja na sajtu. Prevario se. Uz drugi vops je već bilo okej. I povećanje plate.

Sos, Remac, Dub - Budale k'o budale, znam ih dve godine, šta džabe da pišem.

Marcipan - Nisam imao neki kontakt sa njom (osim onog u autu lolo ;)), ali krajnje okej i simpatična devojka.

Mala Vidra - Prva stvar koju sam joj rekao nakon upoznavanja: "Jebote, pa ti i nisi tako mala". Vel'ka đevojka, bosanka (BOSANKA I KRAJ). Preldžija, dijete s Manjače. Ba. ;)

Dopiju znam i od ranije. Maznula mi čokoladicu koju sam dobio od Natnat i dobila je mesec dana bana. :)

YeahBatch - Darko Lazić. What more to say?

V for Vagina - Jes' pička, al' je, realno, kralj. Iako mi je slao neke ljubavne porukice i krišom me slikao sa strane, imam veći rispekt prema njemu sada, kada sam ga upoznao. Al' da je i dalje pička, to stoji.

Frenki Vajld - Zamišljao sam ga većeg. Višljeg i krupnijeg. A onda sam video tu njegovu facu na minijatornom telu. Tako je mawwwiii. Ali u svakom slučaju okej i isto se ponaša kao i na sajtu.

Niko Ćosavić - Čudan. Freaky čudan. Ali okej. :)

Perović, Duče, Pothead i Čirokana_Boy - Kul ekipa. Klinci, al' kul. Perović je pijana budala. Duče malo povučeni dobrica. Pothead - imam neki utisak da je košarkaš. I tako je u tom nekom fazonu. Ali klinac sa čirokanom. Totalna gotiva cele večeri. Nit' znam kako se zove, nit' znam ko je na Vuki, al' me jednostavno oduševio.

Ninka ninčijo.

Buksnomanijak (ne manijak, nego BUKSKNETINA). Brate, jebote. :) Kul si lik i sve to, sve u fulu, ali odakle si ono uvez'o, majketi?

Mussasha sam čuo dok sam bio naslonjen na onu ogradu sa šiljcima i trudio se da održim glavu, kako ne bi zab'o u jedan. Al' ga nisam video kasnije kada su me izveli, 'ebiga. :)

Predražinjo - Kulijaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaanaaaaaaaaaaaa do maksimuma. Uvek i u svakom trenutku. Gradacija opuštenog:
    - opušteno > opuštencija > kulijana > Predražinjo.

Zhajk - brate, jesi ti uopšte bio u NS-u ili si nas samo trolovao iz Inđije?

P.S. Jeb'o sam vam mater za ona dobacivanja dok sam visio na ogradi, mamu li vam... :)

11. Све је то лепо, него ниси ни погодио ник лика који те уништијо олололол

12. Niko Ćosavić - Čudan. Freaky čudan.

Што, човече? :-)

13. A jebite se bre, uvek sam vas mešao i uvek ću vas mešati. Ne vredi, koliko god se trudio :D

14. Што, човече? :-)

Nem' pojma. Valjda zbog brkova i svetlih očiju. Ne znam ni sam :)

15. Kol'ko baguje, jebote.

16. Aj stvarno Davide. Baci temu, pa da je tokom nedelje popularizujemo i da napravimo roštilj-okupljanje na Adi. DObro, mi sporcki tipovi ćemo i fudbal da bacimo pre roštilja lololo

Ево Џони, саћу до вечерас, и јбг матори мислим да нећу доћи на фузбал.

17. bgate bolja varijanta je bleja noćom nego roštilj, ako je okupljanje već...

18. Valjda zbog brkova i svetlih očiju.

Да си ти жив и здрав, ја бих ти онда деловао као влашки експеримент.

bleja noćom

+1

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.