Vukajlija i FIST

1. ja sam tagovao mozda samo dve a imam definisano jedno 10 FIST tema....

2. Ja kao ovan predvodnik idem na Festival :)

3. Bilo bi dobro da negde stavite šta je ošlo na FIST, ja pojma nemama, znam da mi je jedna u prvih 30. A za ostalo nem pojma.

4. Ево па гледај овде:
    http://vukajlija.com/recnik/tagovi/28?s=p

Онима које иду у коментарима пише:
    "takmiči se na FIST-Vukajlija LAJVu"

5. Pošto su čelnici odlučili da uprkos proglašenju epidemije, ne zabrane javne skupove, FIST će se održati, hell yeah, a s njim i FIST-Vukajlija LAJV.
    Kao što sam bila napomenula, 14. novembra, od 18h do 22:30h će publika festivala moći da glasa za odabrane definicije.
    Bilo bi najbolje da se voljni Vukajlijaši okupe na FDU tada, oko 22h, da bi prisustvovali proglašenju pobednika. Razume se, svi su pozvani da dođu i ranije..Biće raznoraznih programa (predstava, izložbi, DJ nastupa..)
    Stavila sam na avatar sopstvenu sliku radi lakšeg upoznavanja. Vrzmaću se tamo sve vreme, a i dodeliću Vukajlija nagrade..
    Zbilja se nadam da ćemo se okupiti u što većem broju i posebno molim autore FIST definicija da se pojave!

bok! svima kolko vas ima

6. Nije istina! Promenila si avatar zbog Savesta! Znam!!! xD
    ...Vido sam plakat za FIST u gradu, pa se setih od kad nisam bio... Eto sjajnog povoda!

7. Dođite, dođite, cenim da će u pola 10 biti vrlo ludo...Ko svrne, videće.
    Ipak me brine to što je mali broj autora najavio svoj dolazak. Nadam se da nagrade neće propasti...:)

Uzdravlje!

8. Ja dolazim sigurno, još jednom da potvrdim, a ako pobedi taj ko nije tu, ja ću uzeti nagradu u njegovo/njeno ime i predati mu je kasnije, majke mi :). Časna pionirska.

9. Važi black_hole, imamo dogovor!

10. Upravo sam videla da se i ja dobro kotiram ovde:))))) nastojacu da se pojavim. A kako cete biti sigurni ko je ko?:))))))

11. Nosićemo kUranfile u levoj ruci kao znak raspoznavanja :). Tebe ćemo prepoznati po mašnici u kosi :).

12. tako je, kuranfile obavezno...ko ne voli cvece njega biti nece:)

13. Narode, ja, na svoju žalost i vašu radost, ne dolazim, a vi mi se lepo provedite :-)

14. Pa ja nisam u mogućnosti, a blago vama koji idete :( lep provod!

15. evo, hvatam prvi avion za beograd :)
    zajebavam se, al kad dobijem nagradu, ako je novcana, da mi je posaljete. ako nije, kazite u moje ime svima da vam ne valjaju nagrade. :P

16. Ti, bre, Celte k'o da si Piroćanac, a ne Nišlija :))).
    Ja ću se potruditi da dođem, bar da zajebavam Bleka, ako ništa drugo :))

17. Definitivno dolazim :)))

18. ako mi neko obeca da ce da me vozi kuci,dolazim:)))mojoj kuci,mislim:))))

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.