Vukajlija i FIST

1. elenna, naći će se neki taksista, da te bači kući :).

2. Ni ja ne mogu da dođem. :((((((

3. @black hole
    hahahahaha...bas takav mi treba:))))nasao se vec, dusa moja:)))moracu da pristanem:)))

4. Super, al da tražiš moj broj kad te ovaj odveze kući :). Jbt, spamujemo temu.

5. :) meni vise preko glave fist. bicu valjda i sutra, u neko doba verovatno od 3/4..

6. @Black hole
    pojasni mi meni plavusi zeni sta znaci ,,al da trazim moj broj kad te ovaj odveze kuci,,?:)))))

7. Tražiš! Sjebo sam se u pisanju, tupson :D.

8. :)))))))))))))) i ti si plavusa, moj crni?:)))))

9. U koliko sati dolazite, ako dolazite :)?

10. Ja još nisam siguran dal' ću doći. Ja ionako nemam nijednu FIST-ovku. Al' možda se pojavim, nikad se ne zna.

11. Ja ću da dođem između pola 10 i 10. Samo da se ne zagubim usput :))

12. На ФИСТУ су били: Мали прст, crying knife, МаријанаП са супругом мравоједом, Први_Српски_Вампир, Јелена Тихи Убица, предражињо, еуглена, black_hole, муеррте, севаст био па отиш'о, као и еленна. Музика је била очајна, вукајлијаши нису гасили цигарете, па ми је било много мука, победили су ШаБан, целт, кувајлија, али су награде примили мали прст и МаријанаП, који су били на шестом и седмом месту. Пошто ни они нису хтели да приме награде, добио је Први Српски Вампир, који је по његовим релима "био најгори". Награда је била пешкир са ликом Вукајлије и нека сајла, или цев, нисам сигуран.

13. Plus za izveštaj :D.

14. bio sam i ja na fistu :) gledao predstave.. vidimo se veceras!
    :p

15. jeeeeeeej!
    kolka mi je nagrada u evrima?
    necete me prevariti, koliki je moj deo!

16. BTW, koja moja def je dobila to nagradu

17. Ja dobio neku kapu, daću ti je kad dođeš 'vamo. Zar je bitno koja je tvoja definicija dobila nagradu, kad su ti sve šit :D.

18. jeste!
    ocu da znam koja najmanje smrdi

19. teško je to utvrditi. Šalu na stranu, pojma nemam, popio sam tri piva i ufitiljio skroz.

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.